16.bölüm

16.1K 755 23
                                    

Medya:YIGIT-NAZLI

AŞK ÇIKMAZI

16.BÖLÜM

Savaş sinirle karşısında duran adama baktı,bu lanet herifin ne işi vardı burada?

"Ne işin var lan senin burada! "diyerek bir anda Yiğiti duvara ittirdi Savaş.

"Asıl senin ne işin var lan  Nazlının kapısında!"

Yiğitte sinirle yakasına yapışan adamı ittirdi.Bu herifi görmeye asla tahammülü yoktu Yiğit'in. Sonuçta bu adam zamanında Nazlıya takmıştı ve hala da tam olarak bu takıntısını bıraktığından emin değildi.

"Ya bir sakin olun! "

Aralarında düşmanlık olduğunu biliyordu Nazlı fakat bu derece olduğunu ilk defa gözüyle görüyordu, ikiside nefretle bakıyordu birbirine. Neydi bunların bu kadar alıp veremediği?

"Nazlı güzelim sen içeri gir hadi"dedi Yiğit sert bir tonda.Yiğit, Savaşla,sevdiği kadının aynı ortamda bulunmasını dahi istemiyordu.Bu çok berbat bir duyguyu.

"Girmiyorum içeri falan.Hem sizin aranızda ki sorun ne?"

Bunu öğrenmeden rahat edemeyecekti Nazlı.İkisi de kırmızı görmüş boğa gibiydi,bu derece düşman olmak için ne yaşamış olabilirlerdi ki?

"Eylül nerede?"diye sordu Savaş.Nazlının sorusunu duymazdan gelmişti çünkü bu düşmanlığı açıklamak hiç kolay değildi.Tek görmek istediği Eylüldü şu anda.

"Dışarıya markete gitti.Ne yapacaksın onu?" Yiğit onların bu muhabbetine dayanamıyordu.Basitçe muhabbet etmeleri bile sinirlerini fena halde bozuyordu.

"Sen gelsene" Genç adam Nazlının kolundan tutup içeriye doğru çekiştirdiğinde, Nazlı kolunu hızlıca çekerek Yiğit'e odaklandı. Artık beyni yanmış durumdaydı, hiçbir şey anlamıyordu.

"Yiğit napıyorsun?"

Yiğit sinirliydi çünkü o adamın burada olmasına dayanamıyordu.Nazlıyı seviyordu,bu aşk gerçeğe dönüşmüştü.İntikam oyunu bitmişti artık bu yüzden onu kıskanması çok normaldi.

"Bu adam sürekli geliyor mu buraya?"diye sorduğunda, bu düşünce dahi tüylerinin ürpermesine sebep oluyordu.

"Uzun zamandır gelmiyordu.Sen bir sakin olur musun?"

Nazlı uzandı ve sevdiği adamın yanağını okşadı,anlayabiliyordu evet sonuçta Savaştan nefret ediyordu ama bu derece sinirlenmemeliydi. "Olamam!O adamı gönderip geliyorum bekle burada" Yiğit kapıya doğru yürüdüğünde kimsenin olmadığını gördü.İçi hiç rahat değildi hem de hiç değildi.

###

Eylül elinde ki poşetle marketten çıktı ve yürümeye başladığında kafası karmaşıktı.Savaşın aşkıyla başa çıkamıyorken birde  babasıylada uğraşmak zorundaydı.Yarın ilk işi babasını takip etmek ve gerçekleri öğrenmek olacaktı.Önüne çıkan biriyle çığlık atarak geri çekildi Eylül.Kimdi şimdi bu?Tuhaf bir adamdı ve korkutucuydu.

"Si siz kimsiniz?"dedi şaşkınca Eylül.

"Savaş Buluta selam söyle, her yerdeyiz"dedi adam gülerek.Eylül korkuyla birkaç adım gerilerken bir anda elinde ki poşetle adama vurdu.

"Git buradan,çığlık atarım yaklaşma bana!"

Arkadan gelen silah sesiyle ikiside sesin geldiği yöne baktı. "Eylül!" Savaştı bu!Adam hızla kaçarken Eylül hızla koşmaya başladı.

"Savaş!"diyerek boynuna atladı korkuyla adamın.Çok korkmuştu,bir anda o adamı görünce eli ayağı titremişti ama şimdi iyiydi sevdiği adamın kollarındaydı.

AŞK ÇIKMAZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin