28.bölüm

14.5K 701 20
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

AŞK ÇIKMAZI

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




AŞK ÇIKMAZI

28.BÖLÜM

Eylül iştahla yemeğini yerken Savaş onu seyrediyordu.O kadar çok özlemişti ki gözünü bir an olsun ayıramıyordu sevgilisinden. Diğer yandan şu anda içinde bir bebeklerinin olması çok tuhaf geliyordu.Ama çokta güzel bir histi. Çünkü bir ailesi olmamıştı ve şimdi bu güzel kadın sayesinde, kendi ailesini kuracaktı.

"Kıtlıktan çıkmış gibisin"dedi gülerek Nazlı. Hiç bu şekilde yemeğe geçebileceklerini düşünmemişti Nazlı. Hatta bunun için üzülürdü. Eskiden Eylülle hep bunu düşünürlerdi, ya sevdikleri insanlar anlaşamazsa?Ya birbirlerini hiç sevmezlerse? Tam da öyle olmuştu.O yüzden iki kardeş bulalım onlarla olalım derlerdi ama tabi iki azılı iki düşman ile olmuşlardı.Olsun şu anda geldikleri nokta çok fazla iyiydi.

"Uzun zamandır doğru düzgün yemek yemiyorum biliyorsun"dedi Eylül.

"Bundan sonra dikkat edeceksin düzenli besleneceksin"diyerek saçını okşadı Eylül'ün Savaş. Ondan gözünü ayırmayı düşünmüyordu, onu koruyup kollayacaktı her zaman.

"Duyduğuma göre çok iyi bir hamle yapıp Eylül'ün babasıyla ortak olmuşsun"dedi Yiğit. Bunca zaman bunun için uğraşıyormuş meğer,tabi bundan haberi yoktu Yiğit'in.Neden yurt dışında gittiğini öğrenmeye çalışmıştı ama bulamamıştı daha yeni öğrenmişti sebebini.

"Bu yaptığından sonra onun hiçbir önemi yok, sözleşme iptal olacak"dedi Savaş sinirle.Eylül'e ve bebeğine zarar vermek isteyen biriyle asla çalışamazdı.

"Büyük zarar edersin."dedi Yiğit.

"Ortak olacak bir sürü insan var sırada"dedi Savaş.Eylül ve Nazlı ise birbirine baktı, yine bir gergin ortam vardı havada.

"Sözleşmeyi iptal ettiğin taktirde yüklü miktar da para ödeyeceksin ,yoksa sözleşme de böyle bir madde yok mu?"diye sordu Yiğit. "Var ama sorun değil,her şeyi düşündüm ben ve önemlerimi aldım"

"Savaş iş ayrı bir durum istersen babamla... Savaş Eylül'ün lafını bitirmesine dahi izin vermedi.

"Eylül sen bu işe karışma!"dedi sert bir tonda Savaş.Bununla ilgili konuşmak dahi istemediği için sesi yüksek çıkmıştı biraz.

AŞK ÇIKMAZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin