21.BÖLÜM

16K 714 13
                                    

AŞK ÇIKMAZI

21.BÖLÜM

Her şeyi önceden ayarlamıştı.Bu imzayı attırarak yanında olmasını sağlayacaktı.Nazlı bunu idrak ettikçe sinirle yumruğunu sıktı.6 aylık bir sözleşmeydi bu.Uyulmadığı takdir de güç bela aldıkları evlerin satış işlemini gerçekleştirileceğini yazıyordu.Nazlı elinde ki kağıdı buruşturup Yiğitin üstüne fırlattı.

"Sana gerçekten güvenmiştim.Sen bunu nasıl yaparsın?Aptal gibi imzaladım bende! Ne kadar gerizekalıyım!"diyerek  sinirle bağırdı Nazlı.Neyi sorguluyordu ki?Bu adamdan her şey beklenirdi işte.

"Yanımda kalmanı başka türlü sağlayamazdım" dedi içten bir ses tonuyla Yiğit.Gözlerinde öyle büyük bir öfke vardı ki her şey sandığından daha zor olacaktı bunu görebiliyordu Yiğit.

"Yanında her kaldığım an sana olan nefretim artacak!" Nasıl bir ikilemin içine düşmüştü hala yüzünün bu hali için endişeleniyordu.Ondan nefret ederken onu sevmek çok saçmaydı.

"Hiçbir şey hissetmemenden daha iyidir"

Gözleriyle onu nasıl sevdiğini anlatmak istiyorduYiğit,bunu şimdi anlayacağı meçhuldü zamanla öfkesi geçtikçe daha iyi görecekti bunu Nazlı. Ona aşkını, sevgisinin büyüklüğünü eninde sonunda anlayacaktı.

"Bu sözleşmeyi fesih edeceksin!"diyerek çıkıştı Nazlı.Çalışamazdı, bu adamın yanında 1 dakika bile durmaya tahammülü yoktu.Şimdi hiçbir şey olmamış gibi nasıl devam ederdi burada çalışmaya?

"Bunu yapmayacağımı ikimiz de biliyoruz"

"Al o zaman evimi,umrumda bile değil.
Bana bir bunu yapmadığın kalmıştı zaten,
yap!" Tekrardan yürümeye başladığında,
Yiğit'in sözleriyle durmak zorunda kalmıştı.

"Özellikle benim yetkim olmaması için imza attım Nazlı.Haciz işlemleri başlarsa bende bir şey yapamayacağım,benimde elimden bir şey gelmez.Bu görevi tamamen başka birine devrettim ve benim sözlerimin bir hükmü olmaması için gereken işlemleri yaptım"

Yani çalışmadığı taktirde evi sahiden gidecekti ve bu konuda Yiğit'in dahi elinden bir şey gelmezdi. Nazlı elini ensesinde gezdirerek sakinleşmeye çalıştı ancak asla başarılı olamıyordu.

"Yalan söyleme! Senin yetkin dışında hiçbir şey olmaz"

"Bununla ilgili özel bir prosedür hazırlattım. Yani sözleşmeye uymazsan eğer, ben bile engel olamam o evin haciz edilmesine"

Sinirli bir gülüş belirdi o anda Nazlının dudaklarında. Elinde ki eşyaları masaya bırakarak, önünde ki laptopu alarak bir anda yere fırlattı. "Burada çalışma mı istiyorsun öyle mi?" diyerek bu sefer masada duran her şeyi dağıttı bağırarak. Yiğit asla istifini bozmadan onu izliyordu.

Ne kadar iradeli davranabilecekti bilmiyordu Nazlı? Kızgınlığı siniri,öfkesi...Bunlar sayesinde ayakta kalacaktı.Belki de işini kötü yaparsa kovardı öyle değil mi? Onun burnundan getirecekti. Her şeyi dağıtıp rahatladıktan sonra, önüne düşen saçlarını geriye doğru atarak adama doğru yaklaştı.

"Beni kendi isteğinle kovacaksın!"dedi Nazlı meydan okuyan bakışlarıyla.

"En fazla şirketi batırırsın"

Yiğitin tebessümüyle, Nazlı ona tokat atma istediğini bastırıyoru. "Birde pişkin pişkin gülüyordu ya.Bu ne rahatlıktı böyle?Nazlı öfkeyle ayağını yere vururken karşısında gülen adamı boğmamak için zor tutuyordu.

"Nasıl isterseniz Yiğit bey!"

"15 dakika içinde odamda ol"

Yiğit odadan çıktı ve kendi odasına girdiğinde birazda olsa rahatlamıştı çünkü Nazlı yanında olursa her şey daha kolay olurdu, en azından onun özleminden eriyip bitmezdi.Değişik bir savaş başlayacaktı aralarında Yiğit bunun farkındaydı.Tek dileği bu savaşın biran önce bitmeseydi ve Nazlıyla yep yeni bir sayfa açmaktı.

AŞK ÇIKMAZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin