35.bölüm

13K 681 18
                                    

Multimedya Savaş-Eylül

AŞK ÇIKMAZI

35.BÖLÜM

Nazlı ve Eylül birbirine bakıyordu şaşkınca.Şu anda bu adamla karşı karşıya geldiklerine ikisi de inanamıyordu.Üstelik adam unutmamıştı.

"Sizin ne işiniz var lan yine burada?"

Adam sinirle ikisinin kolunu tutunca Savaş ve Yiğit ayaklandı aniden.Savaş sinirle adamı geriye doğru çekerken Yiğit kızları arkasına aldı.

"Napıyorsun lan sen!"diyerek bağırdı Savaş. Adam öfkeyle bakarken Eylüle ve Nazlıya döndü tekrardan.

"Siz bu manyakları tanımıyorsunuz!bunlar benim mekanımda beni rezil ettiler sonrada kaçtılar! Mahvedeceğim onları"

Adam tekrardan tutmak için girişimde bulundu fakat Yiğitden yumruğu yedi bir anda. "Seni öldürürüm lan!"diyerek çullandi üstüne. Bir anda kargaşa oldu, bir sürü insan gelerek ayırmaya çalışıyordu ancak Savaş'ı ve Yiğit'i tutmak ne mümkün? Bir sürü insan araya girerken, Eylül geriye doğru çekilerek elini karnına koydu. "Savaş!" diyerek seslendi ancak onu göremiyordu. Nazlı Yiğit'i durdurmak için kavgaya girerken dayanamayıp  masada duran bardağı alıp o adamın kafasına geçirdi yine.

"Pislik herif!" diyerek bağırırken
bir anda arkadan birisi karnına doğru sarıldı ve kaldırdığı gibi kavgadan çıkardı. Arkasına döndüğünde Yiğit in öfkeli gözleriyle karşılaştı.

"Arabaya git hemen!Eylülüde al"
Ne olmuştu bu hale nasıl gelmişlerdi onuda bilmiyordu,deli gibi adamın kafasında bardak kırdığını görmüştü Nazlı'nın gülsemiydi sövsemiydi bilemiyordu Yiğit.

"Beraber gidelim."dedi Nazlı ısrarla.

"Nazlı zaten bu kavganın neden çıktığını soracağım sana şimdi git bana mantıklı bir şeyler söylemek için düşün!"

Yiğit kızı biraz daha çekiştirip kapıya doğru hafifçe itti.Savaşı kurtarması gerekiyordu bu saçma kavgadan hoş Savaş gayet güzel işini görüyordu. Geçmişte bu konuda usta olmuş bir insandı sonuçta.

Savaş kavgadan sıyrılıp etrafına bakındı.Eylül'ü köşede korkmuş bir şekilde görünce koşarak yanına gitti.

"Savaş Savaş iyi misin!"diyerek boynuna atladı Eylül.Yüzüne baktığında, tek bir sıyrık bile göremeyince derin bir nefes verdi genç kız.

"Ben iyiyim.Asıl sen iyimisin!" Elini hemen karısının karnına yerleştirdiğinde endişeyle onu inceledi, hamileydi böyle yerlerden uzak olması gerekiyordu.

"İyiyim ben gidelim buradan!" Evet eskiden olsa korkmazdı Eylül, umrunda dahi olmazdı ama hamileydi düşünmesi gereken bir bebekleri vardı.Savaş arkasına döndüğünde Yiğit ile burun buruna geldi.

"Hadi çabuk çıkalım"

Hep beraber çıktılar mekandan,herkes kendi arabalarına dağılırken Yiğit ve Savaş ne olduğunu ciddi anlamda merak ediyordu.

2 SAAT SONRA

Yiğit, Meleği eve bıraktıktan sonra Nazlıyı da evine getirdi. Tabi konuşacak konuları vardı. İkiside arabadan indiklerinde Nazlı oldukça gergin hissediyordu.Yiğit ise sakinliğini korumaya çalışarak bugün itibarı ile müstakbel nişanlısına yaklaştı.
"Dinliyorum.."dedi Yiğit kaşlarını çatarak.

"Neyi?"

"Daha fazla sinirlenmemi istemiyorsan anlat. Hadi Nazlı"

Nazlı ellerini birbirine kenetleyerek gözlerini kırpıştırdı. Yiğit öyle bir bakıyordu ki, o böyle bakarken konuşmak pek kolay olmayacaktı.

AŞK ÇIKMAZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin