0.3

282 38 7
                                    

Bölüm Şarkısı: GD- Crooked

" Nerede tanıştınız peki ?" Hyung Woo bir açığımızı sanki yalan söylediğimizi biliyormuşcasına aramaya başladığında cevap verdim.

"Seoul"

"Tokyo"

Seung Hyun'un benimle aynı anda verdiği cevabından sonrasında yanağımın iç kısmını dişleyip lanetler yağdırarak kadehimde ki soğuk suyu bir dikişte bitirdim. Hyung Woo 1-0 yaparak boş bıraktığım kaleme anında gol göndermişti. Bu gecenin bir an önce bitmesi için içimden dualar etmeye başlamıştım bile.

"Nana iki gün öncesini saymazsak en son 8 yıl önce Seoul'e gitmişti. Ve sizde 8 sene önce tanışmış olamazsınız. Kızımı çok iyi tanırım, bu kadar uzun bir süre kimse ile birlikte olamaz. Her şeyden çabuk sıkılır ve aynı hızda hevesini alır " Babam şüphe ile Seung Hyun'un kırdığı potu irdelemeye başlamıştı.

Derin nefesler alıp durumu kurtarmak için ampullerimi yakmaya çalışırken Hyung Woo sandalyesinden doğrulup parmağını Seung Hyun'a doğru uzattı. "Hatırladım seni, sen YG Entertainment'de ki Bigbang grubunun üyesisin" dediğinde bir kaç dakikadır uğraştığı telefonunun ekranını önce bize sonra babama çevirdi. Grupça çekilmiş bir fotoğrafı bize gösterdiğinde "Hatırlamıyor musun baba, 2014 yılında şirketimiz, bu sektörün bir konserinde sponsorluğunu yapmıştı" Hyung Woo zafer gülüşünü Seung Hyun'un gözüne soka soka yaparken Seung Hyun sadece göz devirmekle yetinmişti.

" İşte ! Bende 8 sene önce Seoul'de bir imza günlerine katılmıştım. Geçen sene de Tokyo'dakine gittiğimde beni hatırlamıştı. Ondan sonra konuşmaya başlamıştık "

Seung Hyun bana 'uçtun yine' bakışlarını attığında umursamadım. En azından babam bu yalana inanabilirdi. "8 sene önce sen çocuktun ve onca yıl binlerce hatta milyonlarca hayran ile buluşmuştur. Seni nasıl hatırlayabildi ?" elimde tuttuğum çatalı Hyung Won'un burun deliklerine sokmamak için kendimi zor tutarken ona yapmacık bir şekilde gülümseyip "Nasılda aşık olmuş, değil mi?" derken kısa bir süre tereddüt etsemde tabağımın yanında duran Seung Hyun'un elini hafifçe kavrayarak onu susturdum.

"Oldukça ünlü O.N Grubu'nun kızı bir Kpop ünlüsü ile birlikte. Şaşırmamak elde değil" Bayan Nam'ın küçümcercesine ortaya attığı cümlenin ardından Seung Hyun ilk kez sessizliğini bozmuştu. "Ünlü olmam sizin için bir sorun mu teşkil ediyor ?"

Ortam biranda gerilirken Seung Hyun 'un ve Nam sülalesinin arasında elle tutulur bir meydan okuma vardı. "Hayır tabi ki, ama sizin açınızdan bir sorun yok ama ülke ekonomisine yön veren şirket varislerinin kendilerine benzer eş seçmeleri gerekir. Bu hep böyle olmuştur. Ama Nana kendine özgü tavrını bir kez daha bizlere gösterdi" Her cümlesinin ardından bana sürekli bir laf çarptırmasına dayanmanın sınırına adım adım yol almaya çalıştığımda Seung Hyun hâla sakinleşip kendini frenleyebilmiş değildi. Acaba böyle bir oyuna girişerek hatamı yaptım diye kendimi sorgulamaktan geri duramıyordum.

"Sizin, sevgilimi kendi oğlunuza yama yapmak istediğinizi duymak zorunda değilim, lütfen...." içi üzüm şarabı ile olan kadehimi yanlışlıkla(!) Seung Hyun'un üzerine döktüğümde telaşla ayağa kalktım.

"Kusura bakma, elimden kaydı. Gel istersen banyoya üzerini temizleyelim." hızla kolunu tutarak zorla oturduğu yerden paldır küldür  kaldırdıktan sonra peşimden çekiştirerek boğucu bir auraya sahip yemek salonundan çıktık.

"Onu bilerek döktüğünün farkındayım, ufaklık " sesinde ki alay beni rahatsız ettiğinde "Ne yapsaydım, biraz daha tartışma çıksaydı da babam beni evin bahçesine falan mı gömseydi, susacak gibi değidin. Sevgilim falan demeler ..." derken elim ile saçlarımı düzelttim.

Free || T.O.PWhere stories live. Discover now