25. Bölüm "I Love Making You Angry"

4K 124 28
                                    

Cidden 40 dakika uyumuş muydum ben? Veya ne zamandır rüyamda konuşuyordum? Tanrım.

"Beni uyurken dinlemek dışında bir hobi edinmeye ne dersin?" diyerek toparlandım.

"Adımı sayıklıyordun Amy. Dinlememem imkansızdı." diyerek hafifçe sırıttığında gözlerimi devirdim.

"Eğer bir insan yanındaki boşluğa çantasını koyuyorsa bu oraya kimsenin oturmamasını söylemenin başka bir yoludur." dedim ve sıranın üstüne koyduğu çantamı alarak kollarımdan geçirdim.

"Ihm, ama söz konusu Justin Bieber ise bunun geçerli olduğunu sanmıyorum." diyerek dudak büzdüğünde egoistliğine şaşıp kalmıştım. Kendini diğer insanlardan soyutlaması beni sinir ediyordu.

"Ah, evet. Hayvan haklarının bir maddesinde bu dediğin yazıyordu." diyerek ayağa kalktığımda o da kalkarak bana geçmem için yer vermeliydi. Ancak sizce bunu yapmış mıydı? Sanırım cevaba gerek yok.

"Hayvan hakları mı?" dediğinde dediğim şeyi henüz idrak edememişti. Ben de onun akıllı olduğunu düşünmüşütüm. Hah! Ne büyük yanılgı.

"Burada durup senin söylediğim sözleri anlamanı beklemeyi çok isterdim ancak gitmem gerek." dediğimde kalkmasını ima etmiştim.

"Ah, çok yazık. Çünkü gitmene izin vermiyorum. Bana ne demek istediğini anlatana kadar tabii." dediğinde beni sinirlendirmeyi yine başarmıştı. Sakinleşmek adına derin bir nefes verdim ve tekrar yerime oturdum.

"Justin Bieber için geçerli değil. Hayvan hakları. Justin Bieber hakları. Hayvanlık." diyerek söylediğim şeyleri sanki karşımda bir geri zekalı varmış gibi heceleyerek ve tane tane söylemiştim. Bu tavrıma gözlerini devirdi.

"Eee, ne olmuş?" dediğinde artık ciddi olarak salak olduğunu düşünmeye başlamıştım. Normalde söylenen şeyleri anında anlar ve bana açıklama yapardı ancak bu sefer niye böyleydi anlamış değildim. Tahminlere bakacak olursak, kafasına saksı düşmüş ve beyin nöronları azalmış olabilirdi. Ya da anlamış olmasına rağmen benden bu kelimeleri açık bir şekilde duymak istiyordu. Onu tanıyorsam, kesinlikle ikinci seçenek doğruydu.

"Sana hayvan dedim!" dediğimde anlamaması nedeniyle çıldırmıştım. Bu nedenle biraz çıkışmış olabilirdim. Kahkahası boş sınıfta yankılandığında kaşlarımı çatmıştım. Ah, Tanrım. Yine aynı şeyi yapıyordu.

"Biliyorum." diyerek bu sefer kahkahasını ikiye katladığında hırsla sıradan kalktım.

"Senin oyunlarınla uğraşacak vaktim yok." dediğimde yüz ifademden olsa gerek, bu sefer karnını tutarak gülmekten iki büklüm olmuştu.

"T-Tanrım! Se-sen ço-çok..." derken gülmekten konuşamıyordu. Cümlesini tamamlamasına izin vermeyerek bacağımla bacağını dürttüm ve kalkmasını işaret ettim.

"Kalksana!" diye bağırdığımda kahkahasını bastırmaya çalışıyordu ancak başarılı olamıyordu. Bunda bu kadar gülecek ne vardı, Tanrı aşkına?

"Justin, kalk diyorum." diye tekrarladığımda kalktı ve kahkahasını bastırmak için dudaklarını birbirine bastırdı. O kalktığı anda hemen aradan sıyrıldım ve hızlı ve seri adımlarla sınıf kapısına ilerledim. Sınıftan çıkmayı başaracaktım da. Tabii Justin beni tutarak kendine doğru çevirmeseydi.

"Bıraksana!" diye bağırarak kolumu tutan elini gösterdiğimde yine gülüyordu. Bu gülme seansından ciddi anlamda sıkılmıştım.

"Şşşt. Gel buaraya." diyerek beni kolları arasına aldığında hala gülüyordu.

"Bıraksana ya! Manyak mısın? Justin!" diye bağırsamda beni bırakmamakta kararlıydı.

"Sakin olursan bırakacağım." diyerek beni zaptetmeye çalışıyordu. Dediği şey üzerine derin bir nefes vererek kıpırdamadan dikilmeye başlamıştım. Eğer bırakacaksa, buna razıydım.

Kollarını hafifçe gevşeterek belime indirdi ve yüzüme bakacak şekilde konumlandı. Son kez kıkırdayarak yüzünü benimkine yaklaştırdı ve fısıldadı.

"Seni kızdırmayı seviyorum."

BİLİYORUM, BİLİYORUM. YİNE KISA. AMA ŞUNU SÖYLEMELİYİM Kİ 1 HAFTADIR İLK DEFA YENİ BÖLÜM YAZABİLME ŞANSIM OLDU VE BUNU YAZABİLMEK İÇİN TESTLERİMİ IŞIK HIZINDA BİTİRMEYE ÇALIŞTIM. KAREKÖKLÜ SAYILAR KAFA YAPTIĞINDAN ANCAK BU BÖLÜM ÇIKTI ARTIK, YETİTİN :D OY SAYIM HALA AYNI ANCAK YORUM SAYIM AZALDI :( BU BÖLÜMDE EN SEVDİĞİM YORUMA BİR SONRAKİ BÖLÜMDE İTHAF VAR. BÖLÜM ŞARKISI HEARTBREAKER!!! SİZİ ÇOOOK ÖPÜYORUM ♥

Variable Boy (Justin Bieber Fan Fiction)Where stories live. Discover now