46.část

819 31 0
                                    

Pohled Nialla

Když jsem se ráno probudil, byl jsem celý rozlámaný a ještě jsem skoro pořád spal. Nevím ani jak, ale podařilo se mi vstát a dojít si do koupelny. Pak jsem ještě pořád v pyžamu sešel dolů se nasnídat. Tam už byli ostatní kluci a dívali se na televizi.

„No to je taky dost, že si už vstal.“ Začal Louis.

„Taky ti přeju dobrý ráno Louisi.“ Opáčil jsem mu.

„Vždyť říkám dobrý ráno.“ Odpověděl ironicky a zasmál se a dál se věnoval televizi.

Pak jsem konečně došel do kuchyně, vzal si misku a nasypal si do ní cereálie, a potom si do ní nalil mléko. Vzal jsem si ze stolku dnešní noviny a šel si sednout za klukama. Chvíli jsem se díval s nima, chvíli se věnoval novinám. Pak jsem ale uviděl několik zajímavých fotek.

„Krucinál...“ Vyprskl jsem zrovna všechen obsah, co jsem měl v puse před sebe na koberec.

„Sakra Nialle, co blbneš?!“ Zakřičel Liam.

Já ale jen zůstal zírat na ty fotky a článek, co jsem měl teď před očima a bylo mi jedno, co kluci křičí a nadávaj.

Pak se asi po minutě konečně na to zeptal Harry.

„Co se děje brácho?“ Řekl jen, a já mu podal noviny a pořád koukal před sebe, jako bych právě utrpěl nějaký šok. Což on to šok byl.

Pak se na ty noviny podívali všichni a zareagovali stejně jak já.

„Co to sakra....?“ Začal Zayn.

„To nemůže být pravda...“ Doplnil ho Harry.

„To snad ne!“ Ukončil to Louis.

„Ukaž mi to.“ Řekl Liam a vytrhl Harrymu noviny z ruky, protože tomu taky nechtěl věřit.

Bylo tam velkým tučným písmem napsáno:

 Nový románek

Stella Lexman (19) byla včera v klubu, kde se velmi intimně sblížila s jedním jejím kamarádem. Náš zdroj ji vyfotil, jak se nechává osahávat na různých místech jejím “novým přítelem“ a potom, jak se líbají dost vášnivě u jejího auta a jak spolu odjíždí pryč.

Možná Stellu už omrzel její přítel a slavný zpěvák Niall Horan (19) ze skupiny One Direction, a tak se rozhodla si spestřit život tímhle románkem. Už jednou tahle dívka chodila se slavnou hvězdou, byl to John Štěpánek (21), slavný fotbalista, se kterým se ale Stella rozešla a o pár týdnů později začala chodit s Niallem Horanem. Zdá se, že tahle mladá dívka, střídá jednu populární hvězdu za druhou. Otázka zbývá, kdo to bude příště?

Když to Liam dočetl, jen se na mě podíval svým ustaraným výrazem a kroutil hlavou.

„To nemůže být pravda. To by Stella nikdy neudělala.“

„Myslíš?“ Dostal jsem jen ze sebe. Taky jsem tomu nemohl uvěřit, ale ty fotky mluvily za vše.

Najednou Louis z ničehonic vstal, vůbec nic neříkal a odešel pryč z domu. Vzal si sebou bundu, klíčky od auta a domu a prostě odešel. Asi jsem věděl kam jde a bylo mi to v tu chvíli jedno. Vstal jsem, jídlo jsem nechal na stole a odešel do svého pokoje. Tam jsem se zamkl, hodil jsem sebou na postel, zabořil se do peřin, hlavu si přikryl polštáři a po tvářích mi začaly stékat proudy slz. Bylo mi jedno, že asi na kluka se to nehodí, aby brečel, když ho jeho holka podvede, ale já byl z toho úplně na dně a nevěděl jsem, co mám dělat, tak jsem jen vypustil svoje emoce na povrch.

With youKde žijí příběhy. Začni objevovat