13.část

1.1K 36 0
                                    

,,Stello! Stello, vstávej. Podívej se na tohle!“ Řekla, když mi skočila na postel.

,,Bože, Emmo,co je?“ Dostala jsem ze sebe rozespalým hlasem.

,,Přečti si to.“Řekla náhlým hlasem a položila přede mě otevřené noviny.

,,Co se děje?“ A vzala si noviny do rukou. Tam byla fotka Honzy a nějaké holky, jak vycházejí z restaurace a drží se za ruce.

A najednou se mi zvedl tak žaludek, že jsem myslela, že to vyklopim hned na postel, ale rychle jsem to zase vzala zpět. A v klidu se nadechla.

Pod fotkou byl titulek.

Slavný český fotbalista John Štěpánek (21), si užíval dovolenou, po několika měsíčním tréninku a zápasech v Americe v Řecku se svými kamarády a nejen s nimi.

Večer byl viděn s jednou dívkou, jak jdou na romantickou večeři do jedné drahé restaurace, a pak je odvezl taxík k fotbalistovi do hotelu, kde zůstali celou noc.

Podle všech zdrojů, tam dokonce dívka zůstala celý druhý den a ještě jednu noc. Potom odjela taxíkem na letiště.

Při tom mladý fotbalista má dlouholetou přítelkyni Stellu Lexmanovou (19), se kterou už chodí 3 roky a jejich vztah jen kvetl a kvetl, ale teď se zdá pravý opak.

Stella teď ale žije se svou matkou a nevlastním otcem a sestrou v Londýně. Podle zdrojů se tam Stella odstěhovala kvůli jejímu nevlastnímu otci, kterého si vzala její matka Anna, kvůli pracovní nabídce. Takže Stella musela opustit své rodné město a přestěhovat se do Londýna, kde už bydlí 4 týdny. A podle našich zdrojů se tam Stella a její nevlastní sestra Emma (18), seznámily se slavnou chlapeckou skupinou One direction, se kterou si dívky hned padly do oka.

   Ale John asi nechtěl čekat až se mu jeho přítelkyně ozve,a tak si našel novou. Ale prý podle všeho, se John nevěnoval Stelle, a zapomínal na ní, nevolal jí, nedal o sobě vůbec vědět. Prý, už jen čekali, kdy se jejich vztah rozpadne a zdá se, že teď to už přišlo. Jen čekali, kdy jeden z nich udělá něco, z čeho bude skandál a hlavně konec, prozradil jeden z jeho blízkých přátel.

Takže pokud Stella ukončí jejich vztah, tak se nemůžeme divit, jestli se k ní takhle její přítel choval“ sdělila nám její kamarádka.

Koukala jsem na to s otevřenou pusou a oči vytřeštěnými a nemohla jsem tomu uvěřit.

„Ne, to ne..to nemůže být pravda.“ Vykoktala jsem ze sebe.

„Je mi to líto.“ Řekla Emma a bylo znát na jejím hlase, že je, jí to opravdu líto. Pohladila mě po vlasech.

„Já..tomu..nemůžu..uvěřit..“ ,,on..to..vážně..udělal..“ Zase jsem jen dostala ze sebe a dívala se pořád na ten článek a přejížděla ty dvě stejné věty pořád dokola : Večer byl viděn s jednou dívkou, jak jdou na romantickou večeři do jedné drahé restaurace, a pak je odvezl taxík k fotbalistovi do hotelu, kde zůstali celou noc. Podle všech zdrojů, tam dokonce dívka zůstala celý druhý den a ještě jednu noc.

Okamžitě jsem vzala mobil, vytočila číslo, které si, jak tohle udělám, vymažu ze seznamu a nikdy ho už nevytočim.

Čekala jsem asi minutu, pak konečně to vzal ten, kterého jsem teď nenáviděla z celého srdce.

„Ahoj lásko.“ Začala jsem takhle, aby si nemyslel, že to ještě vím, ale v mém hlase byl trochu ostřejší ton, než jsem chtěla, takže jsem se musela rychle nadechnout a uklidnit.

„Ahoj Stell. Děje se něco?“

Jasně že je děje, ty jeden šmejde!“ Rychle jsem se zase musela uklidnit.

On snad nemá žádné výčitky svědomí nebo co?! Má vůbec nějaké svědomí?“ Začala jsem si pro sebe říkat.

,,Ahoj, ne, jen jsem tě chtěla slyšet. Tak dlouho už jsme si nevolali.“ Mluvila jsem už docela v klidu, ale stejně jsem furt měla na jazyku všechna ta slova, která jsem na něj chtěla vychrlit.

„Ach tak, no já taky. Chtěl jsem ti zrovna volat, jen jsem nevěděl, jestli ještě spíš, takže jsem těnechtěl budit.

Jo tak, tak on má problém s tím mě vzbudit místo toho, aby měl černé svědomí. 

  Začala jsem mačkat noviny, které jsem držela v ruce. Emma mi je musela vytrhnout, abych je nezničila úplně.

,,Ne, už nespím.“ Snažila jsem se ze sebe dostat zase normálním hlasem.

„To je dobře. Víš, chtěl jsem si s tebou promuvit. Já vím, není to zrovna nejlepší způsob, takhle po telefonu, ale nevím, kdy se zase uvidíme, takže to radši udělám takhle.“ Když to dořekl, okamžitě jsem věděla o čem chce mluvit ten jeden hajzl.

With youWhere stories live. Discover now