Κεφάλαιο 75

3.6K 321 133
                                    


Μετά την αναχώρηση του Κώστα, έμεινα και πάλι μόνη, αυτή τη φορά κάνοντας έναν απολογισμό της σχέσης μας. Είχαμε περάσει καλά μαζί και πραγματικά στενοχωριέμαι που τα πράγματα φτάσανε σε αυτό το σημείο, αλλά πλέον δεν ένιωθα όπως παλιά, αυτό ήταν το μόνο σίγουρο όσο μπερδεμένη κι αν ήμουν γενικότερα. Κι όσο κι αν ο Κώστας θέλει να το αρνείται ούτε εκείνος ήταν όπως πρώτα, η συνήθεια τον τραβούσε περισσότερο σε μένα κι ίσως ο ανταγωνισμός προς το πρόσωπο του Νίκου. Καλύτερα λοιπόν που το τελειώσαμε εδώ, πριν χαλάσουμε εντελώς ότι όμορφο είχαμε ζήσει.

Πηγαίνω στο κρεβάτι μου για να κοιμηθώ μιας και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα άλλο αυτή την στιγμή ούτε να αφήσω τις σκέψεις μου να κάνουν χορό. Ξαπλώνω και κλείνω το φως, όμως ο ήχος του κινητού μου τραβάει την προσοχή. Λογικά θα είναι η Τζένη που θέλει να συνεχίσουμε τη συζήτηση μας. Της είχα πει ότι θα την πάρω και το ξέχασα εντελώς με όσα συνέβησαν. Παίρνω το κινητό και βλέπω ότι έχω ένα μήνυμα από τον Νίκο. Το ανοίγω με προσμονή μιας και δεν περίμενα να μου στείλει και μάλιστα τόσο αργά. Όλον αυτό τον καιρό ήταν πολύ διακριτικός και σεβάστηκε απόλυτα την επιθυμία μου να μείνω μόνη μου και να σκεφτώ. Η αλήθεια όμως είναι ότι μου έλειψε πολύ και ανυπομονώ να μάθω τα νέα του.

Τι κάνεις όμορφη; Συγγνώμη που σου στέλνω τέτοια ώρα, αλλά τριγυρνάς στο μυαλό μου και δεν μ' αφήνεις να κοιμηθώ. Γιατί η νύχτα να είναι τόσο μεγάλη;

Διαβάζω το μήνυμα του και αναστενάζω σαν ερωτοχτυπημένη! Με σκέφτεται, ενώ θα μπορούσε να είναι έξω και να διασκεδάζει, αυτός σκέφτεται εμένα! Αχ, είμαι τόσο χαρούμενη! Τι να του γράψω όμως τώρα; Δεν είμαι καλή μ' αυτά και φοβάμαι μην τα κάνω θάλασσα. Τρία χρόνια σε σχέση έχω ξεχάσει εντελώς πως είναι να φλερτάρεις. Δεν θα το αναλύσω άλλο, θα του πω ότι νιώθω χωρίς δεύτερη σκέψη και ότι γίνει, εξάλλου ο Νίκος είναι δεν είναι και κανένας άγνωστος.

Κι εγώ έχω την ίδια απορία με σένα. Γιατί ότι μας βασανίζει έρχεται στην επιφάνεια όταν προσπαθούμε να ηρεμήσουμε;

Τι σε βασανίζει; μου στέλνει αμέσως.

Πολλά! Μόλις χώρισα και με τον Κώστα.

Λυπάμαι! Δεν ήθελα να γίνω η αιτία να δημιουργηθούν προβλήματα στην σχέση σας. Δεν έπρεπε ποτέ να αφήσω τον εαυτό μου να παρεκτραπεί.

Όχι, μην το λες αυτό. Χαίρομαι που μου είπες ότι αισθάνεσαι και παρότι δεν ήταν ο σωστός χρόνος δεν έχω μετανιώσει για τίποτα από ότι έγινε μεταξύ μας.

Μεγάλες ΑγάπεςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα