⇝7.1⇜

3.9K 202 80
                                    

Jimin'den

Hastaneden kahkahalar eşliği ile çıktım. Taehyung'u gerçek anlamda sevmememe rağmen eski sevgilimin onu kapması haksızlıktı. Bu düşünceyi hiç bir zaman çıkartmamıştım. Aklımdan İkisininde mutlu olmasını istemiyordum. Evet bencilin ta kendisiydim. Neden Jungkook değilde Taehyung diyorsanız.

Onun canını acıtmam lazımdı. Taehyung zaten hissetmiyordu. Nefesimi dışarıya vurup çıkan duman ile çocukken hep söylediğim kelimeyi baştan söyledim. "Sanki sigara içiyorum" dediğme gülümeseyip elimi cebime attım. Artık şırıngya gerek kalmamıştı.

Elimle kontrol ettiğimde cebimde şırınga yoktu. Bir yere atmışımdır kesin diyip yoluma devam ettim. Sıra Jungkook'a da gelicekti. Ama şuan uykuya ihtiyacım vardı. Eve gidip yatağımda uyuyacaktım. Taksiye atlayıp evime ilerlemeye başladık.

Gözlerimi kapattım. Dinlendirsem çok iyi olurdu. Bacaklarımı açıp iyice yayıldım. "Güle güle Taehyung özlüyeceğim" kısık sesle konuşup güldüm.

Yazardan

Jimin evine gelmiş yatağa girer girmez uyumuştu. Jungkook da evine gelmiş soyunmuştu. Kaç aydır sporunu yapmıyordu, bu yüzden kasları gitmeye başlamıştı bile. Musluğu açıp altına girdi. Zaman durmuş gibiydi. Soğuk su uyuşturucu gibi geliyordu rahatlatıyordu onu.

Bir hıçkırık kaçtı ağzından. İsyanı basmak istiyordu. Ne geliyorsa ikisine geliyordu. Sudan çıkıp havluyu beline sardı. Saçlarından çıkan sular yavaş yavaş damlıyordu yere. Koltuğa oturdu. Bu akşam evinde uyuyacaktı. Havluyu çıkartıp atletini ve bukserını üzerine geçirdi. Kırmızı tişörtü ve siyah pijamasınıda giyip yatağa geçmişti.

Telefonunu çıkartıp uygulamaya girdi. İlk mesajlaştığı tarihe gelip mesajları okumaya başladı. Arada gülüyor bazende gözleri doluyordu. Ona söylediği kelimlerle kendine kızıyordu. Espirilerini okuyunca iğrenç olsada gülümesdi.

Gözleri ağrımaya başlayınca kapatmamaya direndi. Daha mesajlar bitmemişti. Gözleri kapanınca telefon yatağa düştü. Ekran görüntüsünde Taehyung vardı. Sadece ona ait gülümsemesini yapmıştı. Örtüyü üzerine çekip rüya alemine daldı.

Taehyung ise hâlâ gözü kapalıydı. Felç olma ihtimali Jungkook'u korkutuyordu. Parmağı hareket etmeye başladı. Göz kapakları da hareket halindeydi. Gözünü açtı. Etrafı taradı. Hastanede olduğunu görüncr koluna baktı. Serum bağlamışlardı. En son yükseklikte yattığını hatırlıyordu.

Kalkmayı denedi ama çok halsiz düşmüştü vücudu. Jungkook'u aradı o güzel gözleri. Onu bekledi. Belki bir yere gitmiştir bahanesiyle. Ama gelen giden yoktu. Duvardaki saat gözüne çarptı. Saat 3 idi. Jungkook'un bu saatte uyumaması lazımdı. Kendisi bile uyumuyordu.

Kendisini merak etmediğini düşündü birden. İçine bir kurt düşmüştü. Yüzünü somurtup kafasını yan tarafa çevirdi. "Hasta değilim ben burda duracak hiç bişey yok" deyip serumu bileğinden çıkarttı. Tahmin ettiğinden de çok canı acımıştı.

Yutkundu. Dolabı açıp kıyafetlerini üzerine geçirdi. Odadan hızla çıkıp aşağıya indi. Başı hafif dönüyordu ve çok açtı. Elini cebine attı para var mı diye. Birkaç kağıt para bulunca zorla gülümsedi. Hastaneden çıkıp derin bir nefes almıştı.

Bu saatte açık hiç biryer bulamayacağı aklına geldi. Evine gitmeyi düşündü. Elini bacağına götürdü ağrı vuruyordu. Yola çıkıp taksi bekledi. Gelicek miydi ki? "Tanrım" diye isyan etti. Yürümeyi düşündü birden. Beklemekten daha iyidir diyordu. İlerlemeye başladı. Evine arabayla yarım saattlik uzaktaydı bu hastane.

"Bir saatte eve gelirim" dedi sesli bir şekilde. Konuşmak istediği belliydi.

👬 👬 👬 👬

Evine gitmesine on dakika kala yolda durdu. Yavaş yürüyordu yorulmuş ve susamıştı. Kaldırımdaki taşa oturdu. Telefonunun sarjı bitmişti. Ofladı. Düşünmek istemesede Jungkook'u düşünüyordu. Onu düşününcede içine sıkıntı giriyordu.

Ayağa tekrardan kalktı. Bu yola da vücudunun sabretmesi gerekirdi. On dakikaya eve varmıştı. Eve girip yatağa oturdu. Saat 4'ü geçmişti. Yastığa kafasını koyup gözünü kapattı. Jungkook galiba hayatından çıkıp gitmişti diye düşünüyordu.

"Seni gerçekten çok sevdim Jungkook" deyip uykuya daldı. İkiside birbirlerini düşünüp uyumuşlardı.

Medya: Ayyy manyaklar yaw 💏

Zrplnd istediğin gibi daha çok yazmak isterdim ama bu kadar uzun yazabildim anca yazdığım en uzun bölüm oldu bu kitapta. Bide bu bölüm senin için 😆😉😇

Finale adım adım gidiyorkene.. 😶
























Destiny  ∷VΚ∞Κ∷TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin