⇝3.5⇜

5.6K 378 73
                                    

Taehyung sabah kalkıp telefonunu eline alıp uygulamaya girdi. Jungkook görmemişti hâlâ mesajları. Ellerini saçlarına daldırıp çekti. Beyni zonkluyordu. Yatağında hızla kalkıp banyodaki yerini aldı. Sabah ilk iş Wc ye girmekti.

Banyodaki işlerini halledip üzerini giymeye başladı. Kıyafetlerini giyip aynaya geçti. Saclarını düzeltmeye başlamıştı bu sefer. Büyük bi ugraştan sonra çantasını alıp aşağıya inmiş fakat telefonunu yatağının üzerinde unutmuştu.

Ayakkabılarının iplerini bağlayıp elini cebine attı. Evin içine bakıp ağzından bir küfür kaçırdı. "Siktir" ayakkabılarına baktı çıkartıp tekrar giymeye üşeniyordu. Ayakkabısını çıkartmadan hızlıca yukarı odasına çıktı. Yatağının üzerinde olan değerlisini cebine atıp aşağıya geri koştu. Annesi evde ayakkabıyla görse kızardı. Bu yüzden hızlı olması lazımdı.

Evden dışarı çıkınca derin nefes almış ve ilerlemeye başlamıştı. Uygulamaya tekrar girdi Taehyung.

Kimkim: Cevap yok

Kimkim: Kendi kendime konuşuyorum

Yağmur yağmaya başlayınca telefonu ıslanmasın diye geri yerine sokmuştu. Yağmurun şiddeti artınca seri adımlarla okula yönelip içeriye girdi. Uçları ıslanan saçlarını eliyle dokundu.

Fazla ıslanmamıştı ama yine de alnına yapışıyordu. Sınıfa girip çantasını bıraktı ve pencereye doğru ilerleyip dışarıya baktı. Telefonunu cebinden çıkartıp uygulamalarda geziniyordu. İnstagramdan üç takip isteği vardı.

Tekrar kafasını kaldırıp pencereden bakmıştı. Etrafı incelerken tanıdık yüzü görünmüştü. Sınıftan koşarak çıktı. Dışarıda yağmur çok fazla yağıyordu. Taehyung kapşonunu takmadan yanına gitti ve onu durdurdu.

"Jungkook"

❤❤❤❤❤

Evettttt of sıkıldım valla yar bana bi eğlenceee (saçmaladım) •.• °.° ×.× V.V


























Destiny  ∷VΚ∞Κ∷TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin