⇝3.2⇜

5.8K 428 116
                                    


Taehyung sandalyesine iyce kurulmuş bacaklarını uzatmıştı.  Masaya oturmuş olan Yoongi,Namjoon ve Jin, ona tepkisiz bir şekilde bakıyordu. Dünden beri  birşeye dalınp gülüyordu çünkü. Artık deli olduguna karar vermişlerdi. Hatta iddiaya bile girmişlerdi.

Ders zili çalınca üçü kalkıp sınıflarına girdi. Jungkook ise telefonunda Taehyung'un attığı mesajları yeni görürken sırıttı. Ne yapabilirki diye içinden geçirdi. İşi dalgaya almıştı. Taehyung ne yapması gerektiğini aklında kurmuştu bile. Öğle arasında yapıcaktı ne yapacaksa.

❤❤❤❤

Okul temsilcisi seçilecekti bugün ve Jungkook bir ay öncesinde adaylık göstermişlerdi. Herkes oy verecekti. Üc aday vardı. Jungkook sınıftan çıkıp müdürün odasına ilerledi. Taehyung'un sınıfının önünden geçerken durdu. Elini kapıya uzattı ama vurmadan elini indirip yoluna devam etti.

  Sınıftaki herkes sırasıyla çıkıyor ve ince uzun kağıtta kime vermek istiyorlarsa damgalarını bastırıyordu.

Sıra Taehyung'a geldiginde kağıda baktı. Jungkook'u görünce gülmüştü. Damgayı alıp  etrafına kimse var mı diye baktı ve sonra yirmi kere Jungkook'un adının yazılı olduğu yere damgaladı. Son bir ders kalmıştı. Bu dersten sonra Jungkook'un yanına gidecekti.

Saatler su gibi akıp giderken zilin çalmasına beş dakika kalmıştı. Taehyung zaman geçsin diye dikkatini tahtaya vermeye çalışıyordu fakat pek başarılı olamamış geri saatte bakmıştı. Hoca son bir dakika kala bırakmış Taehyung ayağa kalkmıştı. Sınıftan çıkıp Jungkook'un sınıfına girdi. Zil çalmıştı bile.

Jungkook onu bekleyen Taehyung'u görünce güldü. Ellerini birbirine birleştirip ona bakmaya naşladı.  Taehyung, onun  yanına yaklaşıp bileğinden tuttu ve  sürüklemeye başladı.

Arka bahçeye

Arka bahçeye kimse gitmezdi. Üzerinde bişey olduğundan karanlıktı. Girmeye korkuyorlardı hepsi.

Taehyung, Jungkook'un bileğini bırakıp  öne fırlattı ve sakin adımlarla üzerine yürüdü. Jungkook onun ciddi oldugunu fark edince kaçmaya çalıştı. Ama fayda etmemişti. Taehyung  sol koluna yapışmış olan Jungkook'un bedenini duvarda sıkıştırdı.

Yüzünü inceledi bir kaç saniye ve dudaklarına eğilip durdu. "Sakın bir daha bunu yapma" her söylediği kelime ile  dudakları birbirlerine değiyordu. Elini ensesine götürüp dudaklarını  onunkilerine bastırdı.

❤❤❤❤

Gurban olduğum nasıl da gülüyor ❤_❤_❤_❤_❤

BetlKazak en sevdiğim okuyucumsun bu bölüm senin için ^^ :* ❤❤❤





























Destiny  ∷VΚ∞Κ∷TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin