⇝4.3⇜

5.1K 356 102
                                    


Taehyung kantinde telefonu ile uğraşırken hastanede alarm gibi sesler çalmaya başladı. Herkes koşturmaya başladı. Ses bitince Tae telefonuna geri döndü.

İçine bir öküz oturmuştu. Kalbi sıkışmaya başladığı an ayağa kalkıp koşmaya başladı. Jungkook'un bulunduğu odaya girdi.

"Jeo... Jeon"

Yatağına baktı. Yere baktı ve wc ye. Kapı açılınca gülümseyerek baktı. Ama doktordu Jungkook değil. Tae doktorun yanına gelip yakalarından tuttu. "JEON.NERDE." doktorun yüzü kızarmış ve terlemişti. Gözlüklerini çıkartıp konuşmaya başladı.

"Hastaneden kaçmış"

Bu kelime ardından yumruk atmıştı doktora. "Ne biçim hastane burası şimdi kim bilir nerde. Parayı da ödemicem ve sizi şikayet edicem" kapıdan çıkıp telefonunu eline aldı belki mesaj atsa görüp cevap verirdi.

Kimkim: Jeon

Kimkim: Nerdesin

Kimkim: Cevap ver

Kimkim: Neden kaçtın hastaneden

Kimkim: Boram'ın yanına gidelim hadi

Kimkim: Hass

Kimkim: Senin internet paketin yoktu

Kimkim: Lanet olsun

Taehyung sonradan dank etmişti. Koşmaya başladı. Eve gitmiş olabilir miydi. Eve koşarak ilerledi. Karnına iğne batıyordu sanki. Yemekten sonra koşmuştu karnına iğne gibi şeylerin batması normaldi.

Taehyung eve yaklaşırken Jungkook'un elinde bir çantasıyla taksiye bindiğini gördü.

"Jeooon" duymamıştı ve taksi ilerliyordu. Taehyung başka bir taksinin gelmesini bekledi. Tabii ki film veya dizilerdeki gibi hemen taksinin gelmiyeceğini biliyordu.

❤.❤

Taksi havalimanında durmuştu. Jungkook annesinin banka hesabından para çekmişti ve Japonya'ya geri dönücekti. Havalimanına girip koltuğa oturdu. Uçağın gelmesine 10 dakika vardı.

Evet bildiğiniz üzere tuvaleti gelmişti. Jungkook wc ye yaklaştı. Hastaneden kaçmak bankadan para çekmek eve gelip bavulu hazırlamak. Heycandan ve stresten tuvaleti gelmişti.

Bavulu kenara koyup kapıyı kapattı. Japonya uçak anonsları yapılmaya başlayınca Jungkook kapıyı açıp eline sabunu döktü. Köpükleyip yıkadıktan sonra peçeteyi çekip elini kuruladı. Bavulunun kulpundan tutup çekiştirdi. Elini tuvalet kapısının kolluğuna koydu ve indirdi. Beş kez aynı şeyi denemişti.

Ama açılmıyordu. Saatine baktı. 5 dakika kalmıştı. Şimdi herkes uçaktaki yerini almıştı. Baştan denedi. "Yardım edinn!"

Tuvaletlerden birisinin kapısı açıldı ama Jungkook arkasına dönme zahmetinde bulunmamıştı.

"Yardım edin uçağım kaçıyor"

Arkadan tanıdık ses duyuldu.

"Hiç bir yere gidemezsin"

❤❤❤

Medya: BEN ÖLEBİLİRİM o bakış nasıl şey bakışını yediğimin kendisi ✌

Zara16Pel janım benim bu bölümü sana ithaf ediyorum and bölüm uzun oldu :) :D

Oldu mu? Bu bölüm vallaha uzun oldu vjvvjvvj. İnş diğer bölümün telefisi olmuştur. (:) ⬅ size ikili gülücüğümü atıp gidiyorum bayeee ✋✌





















Destiny  ∷VΚ∞Κ∷TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin