⇝5.4⇜

4.6K 280 142
                                    


Flashback

Arkadaşının omzuna elini koyup "Hadi görüşürüz" dedikten sonra köşeyi dönmüş yavaş adımlarla ilerliyordu. Telefonunu çıkartıp saate baktı. 16.01 eve gidene kadar yarım saat geçicekti.

Arkadan ismini duyunca ayak topuklarıyla dönüp seslenene baktı. Tanıdık yüz ile kaşlarını çattı. Gözünü kısıp biraz daha baktı. Kimdi bu kadın!

Kadın, Jungkook'a yaklaştığına Jungkook bir adım geriledi. Telefonunu cebine koyup arkasına geri dönüp yürümeye devam etti. Gözlerini yerde tutuyordu.

"Jeon Jungkook. Kızımı öldüren Jeon Jungkook. Taehyung'un küçüklük arkadaşı Jeon Jungkook. Taehyung'un SEVGİLİSİ olan Jeon Jungkook."

Yolun ortasında durmuş hareket edemez olmuştu. Arkasına geri döndü ve kadına baktı. "Ne istiyorsun!" kadın güldü ve eliyle gel işareti yaptı. Jungkook kadına yaklaştı.

"Taehyungdan ayrılacaksın yoksa kendi çocuğumu öldürürüm. Yaşamak için bir sebebim yok. Ya ayrıl yada gözünün önünde öldüriyim onu"

Jungkook omzundaki çantanın iplerini eliyle sıkıp ayağı ile ritim tutmaya başladı.

"Yapamazsın. O senin çocuğu-..."

"Umrumda mı zannediyorsun"

Arkasına dönüp gidecekken kadın Jungkook'un kolunu morartıcak sertlikte sıkmaya başladı. "Senden nefret ediyorum Jeon Jungkook. Taehyungdan ayrıl"

"Umrunda değilse neden ayrılıyım ki" Jungkook sakin bir şekilde konuşmuştu. Kadın kolu bırakıp tekrar konuşmaya başladı.

"Acı çekmeni istiyorum"

"Sen kafayı yemişsin" sahte bir şekilde gülüp üzerini düzeltti.

"Sana yemin ederim ki bunu yapıcam" ciddiydi hemde fazlasıyla. Jungkook da ciddi olduğunu fark etmişti. Gerçekten kafayı yemişti.

Uzaktan gelen Taehyung'u görünce kadın kahkaha atmaya başladı. "Aaa oğlum geldi bak. Şimdi öldürememi ister misin?" kadın ilerliyecekken Jungkook bu sefer onun kolundan tuttu.

"Tamam" kolunu bırakıp uzaktaki Taehyung'a baktı.

"Tamam ne?"

"Ayrılıcam tamam mı!"



❤❤❤

Medya: Ponçiğim benim

bangtanstyleguyt bu bölüm senin için canım :* ❤❤

Arkadaşlar işte böyle oldu belki Tae öğrenir bi yerden belki de smut bölüm gelir yaparkene öğrenir vvjvj hadi bayın ✋







Destiny  ∷VΚ∞Κ∷TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin