⇝6.6⇜

3.6K 220 147
                                    

Jungkook televizyonu açmış kanallarda dolanıyordu. Dakika dakika telefonuna bakıyor ama ne mesaj geliyor nede görüldü oluyordu. Nefesini dışarı verip kafasını televizyona çevirdi. Haber kanalında durmuş olduğunu görünce değiştirmek için OK basıcakkan son dakika haberini görmesi ile izlemeye devam etmişti.

Güney Kore 'Seul' da yokuşta bir beden bulundu. Detayları şimdi Kore Tv de!

Jungkook oturduğu yerden biraz kıpırdayıp haberi izlemeye devam etti.

Şimdi Güney Kore 'Seul' da yokuşta hareket etmeyen bir beden bulundu. Mikrofonu Byun Baekhyun'a uzatıyoruz. Durum nedir Baekhyun?

Kaşlarını iğce çatmış izliyordu. Tuvaleti geldiğini anlayınca ayağa hızlıca kalkıp tuvalate girdi. O anda haber de yokuşta ölü gibi yatan Taehyung görünmüştü. Ağzında kurumuş kan ve vücudunda derin çizikler vardı. Kulağı kesilmişti. Kamerayı Taehyung dan çekip detayları anlatmaya başladı.

Durum böyle Min se gi ve bir fotoğraf da bulduk. Başka birisinin fotoğrafı. O da mı burda, öldü mü bilinmiyor çalışmalar halende devam ediyor.

Taehyung ambulans aracına konulup giderken Jungkook tuvaletten yeni gelmiş hemen yerini almıştı.

Byun Baekhyun'a teşekkür ediyoruz ve bir sonraki haberimize geçiyoruz. Bir dikkatsizlik 8 kişinin canı-

Televizyonu kapatıp telefonunu eline aldı. Haberi de kaçırmıştı. Neyse diyip odasına doğru ilerledi. Yatağa kendini atıp gözünü kapattı. Yarın okul vardı değil mi nasıl olsa görüşüceklerdi..

❤❤❤

Medya: Aşklarım 😍😘😁

ZaraPln canım bu bölümü atmaya çalıştım ama bir türlü atamadım. Sorun çıktı. Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım iyki doğdun 😍😘

Bayy ✋👽👾
















Destiny  ∷VΚ∞Κ∷TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin