⇝3.9⇜

5.3K 367 100
                                    

Taehyung yere çökmüştü. Kapıya yaslandı. Jungkook da yaslanmıstı. Aralarında sadece kapı vardı. Ona kamera şakası yapıyor diye düşünüyordu. Etrafına bakıp ağzını araladı. "Kamera şakası mı bu Jeon söyle nerde el sallıyacağım"

Ses yoktu. Burnunu çekti Taehyung. Elindeki fotoğrafa baktı. Hafif gülümsedi ve tekrar konusmaya başladı.

"Jeon yanyanayız. Birbirimize bakıp gülüyoruz. O anda flaş patlıyor. Resimde herkes kameraya bakarken biz birbirimize bakıyoruz. Ne kdar da mutlu bir tablo. Bide boram. O kadar tatlı çıkmış ki. Annem babam ve senin annen baban ne kadar mutlular tıpkı biz gibi. Hayata gülüyorlar. Ama o günden sonra biz bittik Jeon. Elimde cips paketleriyle mutlu bir şekilde eve gelmiştim oysaki. Annem sizin acele işinizin olup gittiğini söyledi. Boram içinde onu öldürenin Hoseok olduğunu söyledi. Arkadaşlığımı kestim. Ama şimdi sen söylüyorsun. Onu sen mi öldürdün Jeon. Benim kardeşime nasıl kıyabildin onu severdin. Cevap ver Jeon?"

Bağırması,kızması,ortalığı yıkması gerekirken sakince konuşmuştu Taehyung.


Jungkookdan ses gelmiyordu. Ağlama sesi de gelmiyordu. Taehyung ayağa kalkıp kapıyı çalmaya başladı. Her vuruşunda ayrı bi teleslanıyordu.

Ayağını kaldırıp kapıya tekme attı. Kapı Taehyung'un üzerine devrilecekken kendini sol tarafa attı. Kapı büyük gürültü ile yere düşmüştü. Diğer tarafa düşmesi gerekiyordu Parçalanmış kapıya baktı Taehyung, ve yerden kalkıp içeriye girdi.

Odasına girmişti ilk, telefonu vardı ama kendisi yoktu. Evi turlamaya başladı. Balkona baktı. Balkonda yoktu bu evde nereye gitmiş olabilirdi. Banyo aklına geldi ve koşarak adımlarını banyoya yöneltti.

Kapı koluna elini koydu ama indirmemişti.

Kolluğu sıkıca tuttu ve gözlerini kapattı. Kolu indirince gözünü tekrar açmıstı.

"J-Jeon"...




❤❤❤

Biliyorum biliyorum bir haftadır bölüm atmadım üşendim valla ^^ neyse...

-Jiminnie- ommam benim canım benim canım benim ben seni pek çok pek çok severim bu bölüm senin için :* ❤❤❤






























Destiny  ∷VΚ∞Κ∷TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin