⇝2.5⇜

5.8K 431 91
                                    


2 gün sonra

Kimkim: Sence adı ne?

KΚ: Ben ne bileyim

Kimkim: Hıh tamam

Kimkim: Gitmem gerekiyor ders başladı.

KΚ: Tamam

Jungkook ile Taehyung aynı okulda okuyordu. Bir kaç gün önce Jungkook ' Aynı okulda değiliz demi' diye sorsada Taehyung bilmeden 'evet' demişti. Dersleri boş herkes takılıyordu. Yanında hâlâ eski sevgilisi Jimin oturuyordu.

Ama göz göze bile gelmemişlerdi. Taehyung, Jimin'e baktı. Jimin de sanki bunu bekliyormuş gibi ona baktı. Taehyung eline telefonunu alıp yüzünü çevirince Jimin'in çenesi oynamaya başladı. Ağlicaktı bir damla göz yaşı dökülmüştü şimdiden.

Jimin, Taehyung'un telefonunu eline alıp yere fırlattı. Telefona hiç bişey olmamıştı ama Jimin'e bişey olucaktı. "Bana bakmıyorsun bile Taehyung " Taehyung güldü. "Aynaya bak Park Jimin kendine değilde içini gör Park Jimin cevapı kendin gözlerinle görüceksin Park Jimin o zaman inanırsın zaten" herkes sessiz bir şekilde onları dinliyordu.

Yere eğilip telefonunu aldı. Ve sınıftan çıktı. Çantası önemli değildi eve gidecekti. O anda geçen gün gördüğü çocuk yani Jungkook yanından geçmişti. Aynı okulda olmalarına sevinmişti Jimin'i unutup.

Onun ile konuşmaya gideceği sırada Namjoon'un sesi geldi. "Taehyung ne işin var senin dışarda" "Sınıfa gir sana anlatsınlar benim işim var" konuşmasını bitirip Jungkook'un peşinden koştu.

Ne kadan da tatlılar demi
❤_❤






Run çıktı diye bugün bir bölüm daha atıyorum allahım süperdi eridim yaaa















Destiny  ∷VΚ∞Κ∷TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin