⇝7.0⇜

3.4K 198 61
                                    

Doktorlar Taehyung'u götürürken, Jungkook gözünü araladı. "Hey nereye" diye arkalarından bağırıp koşmaya başladı. Hızlıca ameliyata götürüyorlarken kapı kapandı. Jungkook kapıya yumruk atacakken bir el onu tuttu.

"Jungkook sakin ol" elini ondan çekip kafasını olumsuz şekilde salladı. "Olamıyorum Jimin" Jimin onu kolundan tutup koltuğa oturttu. Hafif hafif sırıtmaya başlamıştı herşey tam istediği gibi gidiyordu. Sadece Taehyung'un ölmesi kalmıştı. O kadar

Oradan sessizce uzaklaşırken o fark etmeden tam koyamadığı şırınga yere düştü. Jimin fark etmemiş ve hastaneden çıkıp gitmişti. "Jimin.." kafasını çevirip Jimin'in olmadığını görünce ofladı. Kafasını geri çevireceği an yerdeki şırıngayı gördü.

Ayağa kalkıp şırıngayı eline aldı daha demin yerde yoktu. Ve jimin'den sonra kimse geçmemişti burdan. Yani? Bilmeden suçlamak olmazdı ama şüphelenmişti Jungkook.

Doktor ameliyattan çıkınca Jungkook şırıngayı cebisine soktu ve ilerledi. "Ne oldu da tekrardan ameliyata girdi doktor" doktor çenesini kaşıyıp ağzını araladı. "Vücuduna uyuşturucu girmiş felç olma ihtimali çok yüksek"

Kaynar sular dökülmüş gibi olunca elini kafasına koydu. Başı dönmeye başlamıştı. Doktor gitmeden Jungkook birden elindeki şırıngayı uzattı. "Bunun ne olduğunu söylermisiniz doktor" kafa sallayıp test odasına götürdü.

Felç olmak hemde Jimin yüzünden. Ne istiyordu ki. Söylemiyordu. Hep iyi yaklaşıp sonu kötü sonuçlanıyordu. "Kahretsin" sesi yankılanacak şekilde bağırmıştı. Şimdi ne olacaktı?

Medya: Ponçiklerim benim aşklarım 😍

g_creepykiller kedicik bu bölüm senin içinnn 😉😆😘

Napırsınız bebekler vjvjv. 😇







Destiny  ∷VΚ∞Κ∷TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin