Kapitel 41 - Someone seems drunk

1.3K 51 3
                                    

I stedet for at fokusere på fortiden, snakker vi i stedet om fremtiden. Luke fortæller, at han har søgt ind på Columbia College i USA, hvor han har tænkt sig at studere fotografi.

"Maybe you'd want to take over my apartment? You know, if you're going to study here in London?" foreslår han og jeg ler. Jeg ved allerede hvor jeg skal være næste år. Det samme sted, som jeg har været i år, bare med den forskel, at jeg vil gå i 2.g i stedet for første.

"I'd love to, but unfortunately I can't." svarer jeg og ønsker nu inderligt, at jeg havde valgt en anden skole, hvor man har mulighed for at tage et år i udlandet, inde under den samme uddannelse.

"It must be really hard... You know, not to see the guy or girl you love everyday." siger Luke og jeg nikker tungt.

"It is, but we call each other, text and skype almost everyday, so I don't really miss him. Of course I miss his company and all, but I know that I just need to click a few buttons and then we have contact." svarer jeg og tager en tår af teen.

"That's a nice way to look at it."

Jeg smiler og trækker på skuldrene. Jeg ved at Joe har det på samme måde. Selvfølgelig savner vi hinanden, det er kun normalt, men jeg ved at jeg bare kan skrive og ringe, og jeg ved også at vi vil se hinanden igen meget snart. Sådan har det i hvert fald været indtil videre, lige med undtagelse af den gråzone vi havde i slutningen af november, hvor jeg næsten ikke hørte noget fra ham. Jeg kigger på uret i min telefon, der ligger på bordet foran mig, at klokken er lidt over syv.

"Is it seven already? Wauw, times fly! You want to stay for dinner? I'm making... A call to the nearest indian restaurant." siger han og jeg griner af hans lamme joke.

"Sounds great." svarer jeg og Luke rejser sig, for at hente sin mobil, så han kan ringe efter maden. Jeg tager også selv fat i min telefon, for at skrive til Joe, at han ikke skal vente på mig, da jeg jo ikke kommer. Mens Luke taler med en fra den indiske restaurant, får jeg et svar.

Joe: "Okay. Have fun <3"

Jeg smiler og går på Snapchat, for at sende et billede af Luke's fede atelier til Alexander. Luke lægger på og ser over på mig. Min telefon er rettet mod ham og han poserer, da det går op for ham, at jeg tager billeder. Jeg griner og sender billedet til Alexander.

"May I see?" spørger han og kommer tættere på.

"Sorry, it was a Snapchat. It's gone." siger jeg og smiler anstrengt til ham.

"Who did you send it to?" spørger han grinende, da han sætter sig ned overfor mig.

"Just my friend; Alexander." svarer jeg og går igennem de forskellige My Stories, som folk har lagt ud i løbet af dagen.

"What's your name on there? I'll add you." spørger han, mens han går ind på Snapchat app'en på hans telefon. Jeg fortæller ham mit brugernavn - LooneyBear - og kort tid efter er vi venner. Det ringer på dørklokken omkring et kvarter senere. Luke går ud af fordøren, kører ned med elevatoren og da han kommer op igen har han mad med. Jeg rejser mig fra hans sofa, hvor vi satte os hen for omkring ti minutter siden.

"Finally, I'm starving!" udbryder jeg, da jeg ser maden. Han tager det med hen til køkkenbordet og jeg følger efter ham.

"Here you go," Han rækker mig en æske med blandet indisk mad - ris, mini wraps, stegte grøntsager og en form for sovs - og jeg kigger i retningen af sofaen. Før jeg når at spørge om man må spise i sofaen, er han allerede gået forbi mig og er rettet mod sofaen. "It just is more comfortable to eat in a sofa, isn't it?"

Jeg ruller grinende med øjnene og sætter mig ned ved siden af ham. Vi er stille mens vi spiser, og det får mine tanker til at vandre. Jeg ser rundt på hans møbler og opdager, at han ikke har noget fjernsyn.

In Love With A Sugg 2Where stories live. Discover now