Kapitel 26 - Connor Franta

1.5K 52 19
                                    

Jeg vågner dagen efter i Joe's seng. Hans arm er tung omkring min hofte, hvilket betyder, at han stadig sover. Jeg rækker forsigtigt ud efter min mobil, for at se hvad klokken er, og opdager, at den kun kvart i otte. Jeg lægger min mobil fra mig, og lukker øjnene i, for at sove igen. Vi skal ikke op før klokken halv ti, da vi først skal være hos Jim og Tanya klokken et. Skærmen på min mobil lyser op fra natbordet, og forstyrrer mig. Jeg rækker endnu engang ud for at tage den og ser, at det bare er en notifikation fra Twitter om, at et nyt hashtag trender over hele verden. Mine øjne falder over hashtagget og ser, at der står: "#HappyBDayJimChapman"

Jeg sætter mig op med et sæt, sådan at Joe's arm falder ned fra min hofte. Han udstøder et uforståeligt støn og vender sig, men han vågner ikke. Er det Jim's fødselsdag?! Og det er der ingen, der havde tænkt på at fortælle mig?! Jeg har ikke engang en julegave til ham - eftersom vi ikke er de tætteste venner, tænkte jeg, at det var lige meget. Men det her er noget andet. Det her er hans fødselsdag, som jeg er inviteret med til. Jeg kan da ikke dukke op uden en gave! Det er vildt uhøfligt. Jeg kigger ned på Joe og bider mig i læben. Skal jeg vække ham? Måske har han allerede købt en gave, som jeg kan hoppe på, og så give ham pengene? Eller bare købe ham frokost eller noget? Det virker som en god idé. Jeg lægger mig ned ved siden af ham og lytter til hans tunge åndedræt. Han ligger på maven, med armene liggende som beskyttende mure. Noget af hans hår er faldet ned i hans ansigt og bevæger sig i takt med hans ind,- og udåndinger. Jeg lægger forsigtigt min ene hånd på hans arm og hvisker stille hans navn. I starten sker der ikke noget, men efter et minuts tid, begynder han at mumle en masse uforståelige ord.

"Joe... Wake up." siger jeg stille og han stønner træt.

"Why?" spørger han med sin dybe, morgen stemme. Jeg bider mig i læben. Jeg havde helt glemt hvor meget jeg har savnet den, og hvor sexet den lyder. Jeg læner mig frem og kysser blidt hans overarm.

"I need to ask you something." svarer jeg stille og han ånder tungt ud. Han er stille et øjeblik og jeg tror at han er faldet i søvn, da han siger: "About what?"

"Jim's gift." svarer jeg kort. Han rynker brynene, men åbner stadig ikke øjnene.

"What gift?" spørger han. Jeg lader forsigtigt min hånd kører igennem hans bløde hår, sådan det kommer væk fra hans ansigt.

"His birthday gift. I just need to know if you've bought one or not." forklarer jeg og endelig åbner han. Ikke forsigtigt som han plejer, men med et sæt. Det forskrækker mig og jeg springer tilbage.

"Shit." siger han og flyver op af sengen og ud på badeværelset. Jeg rynker brynene, mens jeg ser ham tage tøjet af, så han kan komme i bad.

"I take that as a no?" spørger jeg, da han smækker døren i. Kort tid efter hører jeg vandet løbe.

______________________________________________________________

Vi ender med at købe ham et gavekort til en restaurant, som han kan invitere Tanya med hen til. Det er ikke meget, men det er noget, og det er hvad man kan få fat i, med så kort varsel. Klokken kvart i et sidder vi i en taxa på vej hen til Tanya og Jim, men vi er fanget i en kæmpe kø af biler, der alle er kommet hjem fra deres juleferier eller er på vej hen til det sted hvor de skal holde nytårsaften. Eller det er i hvert fald, hvad jeg sidder og forestiller mig bag ruden i den varme taxa. Jeg prøver at finde på små historier til de mennesker, der går ude på gaden og forskellige folk som sidder utålmodigt i deres biler. Det er egentlig meget underholdende, men jeg ville nu ønske at trafikken snart ville glide lidt hurtigere, sådan vi kan komme hen til fødselsdagen.

"What are you doing?" spørger Joe og jeg vender mig træt over mod ham. Jeg trækker på skuldrene.

"Just daydreaming." svarer jeg og smiler skævt til ham. "Do you think we'll be there in time?"

In Love With A Sugg 2Where stories live. Discover now