Kapitel 30 - Flere videoer

1.6K 47 10
                                    

"Ready to grab some lunch?" spørger Niomi da vi kommer udenfor en halv times tid senere. Vi ser alle sammen på hinanden og nikker. Niomi fortæller om den her café, hvor hun spiste frokost med Tanya på for en måneds tid siden, og det bliver den vi vælger.

Både Joe og jeg bestiller en burger med pomfritter og jeg håber, at den minder om den Joe fik for et par dage siden. Niomi bestiller en cæsar salat og Marcus en tun wrap. Vi snakker lidt frem og tilbage omkring vores oplevelser på museet og om hvor uhyggelige nogle af dem var. På et eller andet tidspunkt drejer samtalen over på YouTube og nogle gamle videoer, som Marcus fandt for et par dage siden.

"I'm thinking about reacting to them, but I don't know if it's, you know, overdone." siger han og tager slurk af sit vand. Jeg trækker på skuldrene og fortæller ham min ærlige mening: "It is maybe a little overdone, but if you changed things up a bit, then it would be something new."

Han rynker brynene. "What do you mean?"

"You know, you could make a game out of it or something. Trying to guess the title or date or something."

Han nikker langsomt, mens han overvejer idéen. Vi snakker lidt videre om andre idéer til videoer, da vores mad bliver serveret. Mine forhåbninger til maden lever heldigvis op til mine forventninger, da min burger er næsten identisk til den Joe fik for et par dage siden.

"Maybe we could film together sometime?" spørger Marcus mig og jeg nikker enigt.

"That would be so much fun!" siger jeg og spiser en pomfrit. "When?"

Han trækker på skuldrene og kigger over på Niomi. "Later today maybe? Would that be alright?" han kigger på Niomi, der bare nikker. Jeg kigger over på Joe, der er i sin helt egen verden, hvor kun ham og hans bruger eksisterer. Det hele føles lidt som om vi laver en legeaftale, ligesom man gjorde da man var barn.

"Would that be alright, Joe?" spørger jeg og han kigger spørgende over på mig. Han blinker og er stille et øjeblik, før han siger: "Sorry, what?"

Vi griner alle sammen, mens Joe tager en bid af hans burger. "Is it okay, if Marcus and I film together today? At the apartment?" spørger jeg og han nikker bestemt. Resten af middagen går med, at vi snakker videre omkring video idéer, da vi nu rent faktisk skal bruge en til hver vores video.

__________________________________________________________

Joe og Marcus er igang med at sætte alt op, imens Niomi og jeg leder efter en opskrift på en kage, som Marcus og jeg kan lave i vores video. Vi har bestemt at vi på min kanal laver en 'baking with Marcus and Amanda' video, og på hans kanal laver vi bare en simpel 'Heads Up'-challenge.

"What about this one?" spørger Niomi og viser mig en opskrift på simple, traditionelle chokolade cupcakes. Jeg nikker og vi spørger Marcus til råds, der virker til at være med på idéen. Jeg får hende til at printe den ud og går over i køkkenet, for at forberede noget af det vi skal bruge.

"Okay," mumler Joe, mens han retter højden på kameraet. "Amanda, do you have your SD-card?"

Jeg rynker brynene og prøver på at huske, hvornår jeg sidst havde det.

"One sec, I think it's still in Caspar's camera. Let me just go get it." svarer jeg går nedenunder og ind på Caspar's værelse. Han er her ikke, da han er sammen med Oli idag. Jeg kigger mig rundt og får øje på det på hans kommode. Jeg åbner det, tager det ud og går tilbage ovenpå, hvor jeg rækker det til Joe, som sætter det i hans kamera.

"I think we're ready." siger Joe og kigger rundt på de andre, der også virker til at være klar. Niomi har allerede lagt kopierne frem på bordet til os og Marcus kommer over til mig, for at se på den. Jeg sætter mit hår op i en høj hestehale og kigger ned af mig selv. I dag har jeg det samme par jeans som igår, men i stedet for den store sweater har jeg en simpel, sort og hvid stribet t-shirt på.

In Love With A Sugg 2Where stories live. Discover now