Kapitel 5 - Ludo Dronningens Trone

1.9K 76 10
                                    

"Ha! Du er slået hjem!" griner Mel og slår til en af mine Ludo brikker.

"Øv!" siger jeg, men mener det ikke. Jeg lader hende vinde, og det er jeg også ret sikker på, at Joe gør. Jeg har i hvert fald lagt mærke til, at han har overset en masse gange, hvor han har haft muligheden for at slå hende hjem.

"My turn." siger Joe og rækker ud efter terningerne, hvorefter han slår med dem. Han får en treer og en femmer. Han rykker otte felter frem og rækker mig terningerne, hvorefter jeg slår.

___________________________________________________________________

"Tak for spillet." siger Mel, da hun har vundet runden. Jeg ler og Joe smiler, selvom han ikke forstår noget som helst. Mal pakker spillet sammen, sætter det på plads og kommer tilbage til bordet. Joe og jeg sidder begge på gulvet ved siden af bordet, hvorimod Mel sidder i sofaen. Eller som hun kalder det; Ludo dronningens trone. Eftersom hun var den sidste, der vandt, må vi ikke sidde der, og nu hvor hun har vundet igen, må vi blive på gulvet.

"Det var da så lidt." siger jeg og smiler skævt til hende. Jeg er mere end villig til at spille en omgang Ludo med hende engang imellem, hvis det er med til at gøre hende glad.

"Vil du spille et andet spil?" spørger jeg, og hun nikker ivrigt.

"Hvad vil du spille?" spørger hun og jeg kigger over på Joe, med et lusket blik. Mel følger mit blik og Joe kigger forvirret på os begge to. Det må være meget forvirrende for ham. Jeg kravler over til Mel og hvisker i hendes øre: "Vi kan få Joe til at snakke dansk." Hun griner og nikker.

Jeg rykker mig væk fra Mel og kigger selvtilfredst på Joe, der stadig ikke fatter en lyd. Jeg retter mig op og laver mit 'advokat'-ansigt, som Mel kalder det. Jeg kniber mine øjne lidt sammen, så det ligner at jeg er lidt ligeglad, laver lidt trutmund og sidder med helt ret ryg.

"We have come to the decision," siger jeg med en tyk britisk accent, og kigger over på Mel, der efterligner mit ansigt. "That we are going to teach you, how to speak danish." Joe kigger forbavset på mig, men smiler som om,at det er noget han har set frem til.

"Well, I can actually already say something in danish," siger Joe og lyder meget selvsikker. Jeg løfter det ene øjenbryn og han rømmer sig, før han siger noget igen. "Joe er ikke så stærk som Alfie." Han udtaler ordet ikke som 'ekke' og stærk som 'sterek'

Mel bryder ud i grin og jeg kan heller ikke holde masken. Det var den sætning, som Joe og Alfie brugte i en gammel Language Challenge. En sætning, som jeg sagde på vores første date, da Joe og hans venner, skulle gætte hvilket land jeg var fra.

"Wauw... You're totally ready to have a conversation." joker jeg og han griner.

"Okay. Say something in danish and I'll translate it." siger han og jeg fugter mine læber.

"Okay, okay, cool," siger jeg, og prøver på at komme i tanke om en god sætning.

"Okay, here we go," siger jeg, da jeg har fundet på en god sætning. "Joe tror at han kan snakke dansk, men det kan han overhovedet ikke. Repeat that and say what you think that it means."

Han gør som jeg beder mig om, men er ret dårlig til at udtale ordenene. Mel bryder ud i grin efter de første par ord og holder først op, da han er færdig. Joe kigger eftertænksomt på mig og klør sig på hagen, ligesom gamle mænd med skæg gør.

"I think that you just said... Joe is really good at speaking danish, even better than me." svarer han og jeg ler, mens jeg ryster på hovedet.

"Close, but not quite, what I said." forklarer jeg og fortæller hvad jeg egentlig sagde. Han slår ud med armene og siger, at han ramte fuldstændig plet.

In Love With A Sugg 2Where stories live. Discover now