Season 2. Chapter 14. (70.)

726 41 9
                                    

.::Grace Midelton szemszöge::.

Egy nagyot ásítva, kimerülten csoszogtam be a hálószobánkba, ugyanis a drága szüleim az egész napot velünk töltötték, és volt mit bepótolnunk. Rápillantottam az órára, ami egész pontosan este kilenc órát mutatott. A kislányunkat csak most tudtam elaltatni, így a végre egy kis nyugtom lehetett. Harry az ágyon feküdt, hason, egy szál fekete alsónadrágban, éppen valamelyik közösségi oldalt bújva. Mögé settenkedtem, majd a hátára ugrottam. Ez a cselekedetem egy morgást váltott ki belőle, miközben ráfeküdtem. Nedves puszikat hagytam a nyakán, csak hogy még jobban húzzam az agyát. Lezárta a telefonját, majd az éjjeliszekrényre hajította, és szó szerint hajította. Szegény telefon! Megpróbált megfordulni alattam, de ez nem nagyon ment neki olyan könnyen, a próbálkozásain én csak mosolyogtam. Végül felemeltem a csípőm, így ő a hasára fordult, miközben én az ágyékára kerültem, ő megmarkolta a derekam. Egy diadalmas mosoly jelent meg az arcomon, majd beharaptam a szám szélét, hiszen tudtam, hogy ha esetleg mástól nem is, de ettől tuti beindul. Elértem a kívánt hatást, mégpedig a vőlegényem teljes felcsigázását. Egy mozdulttal felült, ezzel egy magasságba került velem, könnyedén meg tudott csókolni. A szemem önkéntelenül is lecsukódott, ahogy Harry édes ajkait érezhettem az enyémeken. Hosszú ujjai a pólóm aljára vándoroltak, majd egy másodpercre megszakította a csókcsatát. A ruhaanyag, ami eddig a testemet fedte, most a sarokban végezte. A gyors szünet után a vőlegényem, akit holnaptól a férjemnek nevezhetek, újból a számra tapadt. Kezei még följebb vándoroltak a melltartóm kapcsára, míg az én ujjaim hosszú hajába túrtak. Belemosolyodtam a pillanatunkba, ám valaki képes volt benyitni a szobánkba, pont mikor Harry leszedte volna rólam a melltartót.

- Grace, én...- hallottam meg az édesanyám hangját, mire gyorsan megszakítottam a csókunkat, és anyura meredtem, aki nem tudta befejezni a mondatát, ehelyett inkább a szája elé kapta a kezét. Láttam, ahogy látványosan végigvezeti a tekintetét Harry izmian.

- Én nagyon sajnálom! Nem akartam csak így berontani, már itt sem vagyok!- hadarta, majd szépen lassan hátrálni kezdett, de azért a szemét végig a vőlegényem meztelen felsőtestén tartottam. Lassan haladt hátra, míg végül teljesen be nem csukta az ajtót.

- Láttad, hogy anyukád, hogy nézett rám?- kérdezte Harry visszafojtva a nevetést. - A mai nap folyamán már másodjára lát félmeztelenül!

- Ez nagyon ciki volt!- hajtottam le a fejem, közben pedig elöntött a pír. Felálltam, majd a gardrób felé vettem az irányt, hiszen úgy döntöttem rám férne egy kis edzés az alaksori konditeremben. Fel is kaptam magamra egy sportmelltartót, meg egy futónadrágot. Nagy lendülettel fordultam volna hátra, de beleütköztem Harry még mindig meztelen felsőtestébe.

- Hova mész, baba?- kérdezte felhúzott szemöldökkel, miközben a kezét a derekam köré fonta. Válaszra nem hagyott időt, ugyanis egyből az ajkaimra tapadt. Mondanom sem kell, ahogy Harry felkapott és az ágyhoz vitt, rögtön tudtam, hogy hiába vettem fel az edzőruhát.

Sajnálom, hogy egy ilyen semmitmondó résszel hagylak itt titeket a hétvégére, de most csak ennyi tellett tőlem! (Így is örülök, hogy nem ragadt még le a szemem itt a gép előtt ülve.) Úgyhogy jó hétvégét nektek, hiszen legalább keddig nem hallotok, majd rólam! Puszi!

Story Of My LifeWhere stories live. Discover now