Season 1. ~ Chapter 38.

1K 48 3
                                    

.::Lily Smith szemszöge::.

A lábam összecsuklott, nem bírtam tovább tartani magam, ezért keserves zokogás közepette estem a térdemre. Az arcom a kezembe temettem, majd két kart éreztem körém fonódni.

- Semmi baj nem lesz!- suttogta Lou, amitől kirázott a hideg. Meleg keze a vállamon pihent, közben pedig simogatta. Nem tudom, hogy mennyi ideig lehettünk még így, de most én törtem meg a csendet.

- Sajnálom, hogy kiabáltam!- sütöttem le a szemem, amiből még szivárgott néhány könnycsepp. Louis megfogta az állam, ezer kényszerített, hogy elvesszek gyönyörű szemeiben. Azonban ez a pillanat sem tartott sokáig, mert ajkát az enyémre tapasztotta. Lassan váltunk el egymástól. A szemem még mindig csukva tartottam, de éreztem Lou lehelettét az arcomon, ebből pedig tudtam, hogy nem távolodott el nagyon tőlem. A hüvelykujjával letörölt egy könnycseppet.


- Támadt egy ötletem!- ölelt át hátulról Louis, miközben a tűzhelynél álltam, és a reggeli rántottát készítettem. – Kellene Melody- nak egy társ! Bármint úgy értem, hogy egy szerelem!

- Minek?- vágok a szavába, közben pedig megfordultam a karjai között, ezzel mélyen a szemébe néztem. Az a mélykék szempár most úgy ragyogott, mint akinek valami nagyon jó ötlete támadt.

- Mert ő is megérdemli a boldogságot, és szerintem Niall igazán boldoggá tudná tenni, és segíthetne neki átvészelni ezt a nehéz időszakot.

- Figyelj! Ha Niall- el egy kicsit szorosabb lesz a kapcsolatuk, és Melody esetleg nem élné túl, akkor Niall- nek még jobban fog fájni!

- Tudom!- sütötte le a szemét, azonban én az álla alá csúsztattam az ujjam, és felemeltem a fejét. Gyönyörű kék íriszével rám nézett, én pedig szokás szerint elvesztem bennük. Nem tudtam megállni, hogy ne nyomjak egy csókot a szájára.

- Igazad van! Melody- nak szüksége van valakire, és Niall tökéletes lenne számára!- mosolyodtam el, majd a mellettem heverő mobilt Lou kezébe adtam, ő pedig rögtön tárcsázta a barátja számát.

.::Niall Horan szemszöge::.

Nem egészen fél órája hívott Louis, hogy Lily testvére újra rákban szenved, és azonnal menjek a lakására, hogy egy kicsit jobb kedvre derítsem. Most pedig itt álltam a megadott címen. Vettem egy nagy levegőt, majd megnyomtam a csengőt. Nem sok teletett bele, máris előttem termett Melody, aki mint mindig, most is csodálatosan festett. Barna haja enyhe hullámokban omlott a hátára, szemében pedig a meglepődöttség sugarai csillogtak. Talán rosszabbra számítottam? Hogy, majd egy lelkileg összetört lányt találok kisírt szemekkel? Ehelyett egy mosolygós lányba botlottam, mert gyönyörű arcát egy széles mosoly keretezte, amit az érkezésemre foghatok. Egy egyszerű fekete Adidas melegítőt viselt, aminek a szélén lila csík húzódott, felül pedig egy egyszerű fehér pólót. Egyszóval semmi extrát, de nekem már a puszta jelenlététől, az illatától hevesebben kezdett verni a szívem. Mindig is valami különös érzelmek fűztek ehhez a nőhöz, de ezt eddig magamnak sem mertem bevallani. Féltem volna? Elképzelhető, hogy én, a nagy Niall Horan megijedek valamitől, valamitől, amit szerelemnek hívnak?




Story Of My LifeWhere stories live. Discover now