Season 1. ~ Chapter 48.

1K 41 3
                                    

::Lily Smith szemszöge::

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

.::Lily Smith szemszöge::.

- Na, jól van gyerekek! Mi megyünk, mert még el kell, hogy érjük a gépünket!- állt fel az asztaltól Harry magával húzva a kedvesét. Grace értetlenül nézett rá, de követte a szerelmét. Azonnal felpattantam a helyemről, miközben megtöröltem egy szalvétával a kezem.

- Biztos nem maradtok még!- kérdeztem, mire Harry megrázta a fejét. – De hát még nem is ajándékoztunk!

- Talán még egy fél óránk van!- sóhajtott, miután látta, hogy nincs ellenem semmi esélye. Áttereltem a többieket a szépen feldíszített nappaliba. Miközben a srácok a szobába mentek, utánuk indultam volna, de előtte hátrafordultam, hogy megkeressem Louis- t. Még az asztalnál volt, miközben próbálta magát felküzdeni állásba. Megjegyzem kisebb- nagyobb sikerrel.

- Segítsek?- kérdeztem, miközben próbáltam elrejteni a mosolyom. Lou egy szúrós pillantást vetett rám, mire védekezőleg feltettem a kezem, és inkább beindultam a szomszéd helységbe. Niall Melody- val az ölében ismét az egyik fotelban telepedett le, Harry Emmát a lábéra ültetve Grace mellett foglalt helyet a kanapén. A másik fotelban Liam terpeszkedett, így nekem és Louis- nak jutott csak hely a kanapén. Leültem Harry mellé, majd a kislányom kezdtem el gügyögni, akit az említett személy fogott. A kislány nagy kék szemekkel nézett rám, majd Harry- re, és miközben a „fogva tartóját" pásztázta, sírásra görbült a szája, és kicsöppent a szeméből egy- két krokodil könnycsepp. Harry azonnal kapcsolt, és felállt a kislánnyal a kezében. Járkálni kezdett, de a lányom csak nem akart megnyugodni.

- Your hand fits in mine

Like it's made just for me

But bear this in mind

It was meant to be

And I'm joining up the dots

with the freckles on your cheeks

And it all makes sense to me – kezdte Harry, mire a hercegnő abbahagyta a sírást és tágra nyílt kék szemeivel nézett Hazz- ra.

- I know you've never loved

The crinkles by your eyes

When you smile

You've never loved

Your stomach or your thighs

The dimples in your back

At the bottom of your spine

But I'll love them endlessly- folytatta Liam, miközben melléjük sétált, így Emma már kapkodta kettőjük között a pillantását.

I won't let these little things

Story Of My LifeWhere stories live. Discover now