Kapitola 16. (KONEC)

216 18 5
                                    

Černovlasý se nedočkavostí chvěl jako malá čivava. Když byli oba od pasu dolu nazí zrzek mu zajel do klína. Itachi znova zasténal a už jen z té představy že jeho poprvé bude s Peinem se málem udělal. Pein si naslinil prsty na pravě ruce a jeden prst strčil do konečníku černovlasého. Aby na to Itachi tak nemyslel tak ho políbil na krk ke kterému se násladně přisál. Mezitím do něj strčil zbylé dva prsty. Normálně by něco takového nedělal a rovnou by šel na věc, ale nechtěl aby to jeho společníka bolelo.

Chvíli se jen tak laškovali ale poté už měl Uchiha pocit že dosáhl svých limitů. Pein z něj vytáhl prsty a vnikl do něj. Itachi zasténal a Pein hned po něm. Pein se chvíli nehýbal aby si černovlasý zvykl a poté se v něm začal pohybovat. Itachi se slastí prohýbal v zádech mezitím co ho zrzek uspokojoval a jazykem mu na krku vytvářel různé spirály. Po chvíli se Itachi snažil popadnout dech "Už.. bu..." nedořekl to a vyvrcholil a zrzek hned po něm. Když Pein vytáhl své mužství z černovlasého namířil si to přímo k páce a zatáhl za ní. Stroj se narovnal a následně ho odvázal. Uchiha slezl ze stroje a oblékl si kalhoty. Pein se také oblékl a přitáhl si Itachiho k polibku. Černovlasý se nebránil a polibek následně prohloubil. Když se odtáhl Pein se usmál "Miluju tě, blbečku" řekl a rukou mu pročechral vlasy. Uchiha se ušklíbl "Taky tě miluju" zamumlal a vylezl ze sklepa. Když vylezli posadili se na houpačku a začali řešit něco o škole.

Už se začalo stmívat a Uchiha si to zamířil do koupelny. Když tam přišel zrudl jako rajče. Ve sprše stál pod proudem vody Pein a jeho oči si prohlíželi Uchihu. "Nechceš se přidat ?" zazubil se a natáhl ruku. Itachi kývl a zlezl si za ním. Voda byla příjemně teplá a tělo zrzka které se na něj lepilo také. Pein ho políbil na krk a poté ustoupil. Nenápadně sáhl na ohřívač vody a nastavil to na ledovou vodu. Když se voda ochladila Uchiha vypískl jako malá holka a začal do zrzka hučet ať to zase vrátí tak jak to bylo. Pein se zamyslel ale poté mu došlo že by se mohl nachladit. Když vodu vrátil zpátky do normálu přitáhl si černovlasého aby se zahřál a spojil jejich ústa. Celkem mu naskočila husina z toho jak byl Uchiha chladný, proto vodu ještě trochu přihřál.

Když se z koupelny vysoukali mířili si to do jídelny aby si dali něco na večeři. Pein zašmátral do lednice a vytáhl kus masa a rýži. Mezitím si Itachi prohlížel učebnici na biologii protože to nebyla zrovna jeho silná stránka. Zrzek vařil večeři mezitím co se černovlasý snažil učit. Konečně nesl večeři na stůl když v tom zazvonil zvonek. Oba stočili své oči na dveře a zrzek došel otevřít.

Mezi dveřmi stál ředitel Madara a na tváři mu hrál jemný úsměv. Zrzek ho pozval dál a posadili se k Uchihovi. Madara si je oba prohlížel a poté si podepřel hlavu. Usmál se "Příště až spolu zase bude šukat tak to zkuste tišeji, bylo to slyšet až ke mě domů" zamumlal a oči stočil na zrzka. Pein se uculil a kývl narozdíl od něj, černovlasý byl rudý snad až na prdeli. Když nastalo trapné ticho Pein se zvedl "Chceš taky něco k jídlu ?" zamumlal a mířil k lince. Madara se podíval na talíř Uchihy a kývl. Ředitel dojedl a rozvalil se na židli. Zavřel oči a nadechl se. Itachi ho sledoval a čekal co bude dělat dál. Když se Madara ušklíbl, hodil očkem po Itachim "Ale příště na mě nezapomeňte" řekl a odešel. Itachi seděl jako pařez a koukal na dveře ve kterých ještě před chvílí stál ředitel. Pein došel dveře zavřít a poté se otočil na Uchihu "Tak to nám asi nic jiného nezbývá" ohlásil a užulil se.

KONEC

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 19, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

PeinItaWhere stories live. Discover now