Kapitola 3.

203 15 0
                                    

Stejně jako každé ráno budík zvonil jako o život, aby černovlasého vzbudil. Itachi rozcuchaný vstal a hned zalezl do koupelny.

Stoupl si před zrcadlo, podíval se a málem z pohledu na sebe omdlel „Co to ?!!!" naklonil se blíže k zrcadlu. Na zrcadle byl skoro nalepený. Prohlížel, jaké má velké kruhy pod očima. Zamyslel se a stáhl ruku po mastičce na kraji umyvadla. Odšrouboval víčko nádoby a prstem si nabral malé množství, to poté rozetřel pod očima. Mastičku položil zpět na umyvadlo a vlažnou vodou si umyl obličej. Podíval se ještě jednou na svůj odraz a poté na hodiny nad dveřma. Hodiny ukazovaly 06.24. Podíval se zpět na odraz a lišácky se usmál. Sedl si na okraj vany a stáhl černé trenýrky ve kterých spal. Sáhl po lubrikantu vedle šamponu a trošku si ho nalil na ruku. Lubrikant odložil stranou a mužství si pořádně namazal aby to šlo lépe. Do jedné ruky uchopil své mužství a začal jezdit rukou nahoru a dolu. Postupně přidával na tempu a vzrušeně u toho vzdychal. Po chvíli si druhou rukou mnul bradavku pro více adrenalínu. Mužství už bylo tak stopořené že by na něm udržel i židly. Začal ještě více přidávat na tempu a více a více vzdychal, za malou chvilku se udělal přímo doprostřed koupelny. Celý rozpálený se podíval na hodiny. Vzrušenost se v okamžiku změnila na výraz člověka který snad viděl ducha. Opláchl se a vletěl do pokoje „Sakra už zase nestíhám !!" zděsil se a už byl na cestě do školy. Vypadalo že to nestíhá ale běžel tak rychle jak jenom uměl takže to stihl ještě před první hodinou. Když se posadil začal hrabat v batohu povzdechl si „To už jsem zase zapomněl učebnici ?! Já se z toho jednou..." stěžoval si když v tom uviděl tmavovlasou dívku jak stojí u něho. Dívka se naklonila „Ahoj" pousmála se. Itachi se nestíhal vzpamatovat a první co ho zaujalo byla sukně uniformy. Normálně jí nosila až někam ke kolenům, ale dnes ji měla vytaženou snad víš než mají kurvy z jejich třídy. Podíval se na ní „A-Ahoj, ehm.... no sluší ti to..." špitnul a podrbal se na hlavě jak měl ve zvyku „Líbí se ti to ?" zazubila se dívka a černovlasý dal najevo souhlas jen malým přikývnutím.

Začala první hodina. Do třídy přicupital Minato, vypadal dneska nějak podezřele klidně. Došel za katedru a zeptal se jestli někdo něco zapomněl. Itachi se přihlásil „Omlouvám se, ale nemám učebnici" řekl se sklopenou hlavou. Blonďatý učitel se rozhlédl po třídě „Tak se posaď támhle" ukázal na místo kde seděla tmavovláska. Itachi se beze slova zvedl a šel si přisednout. Hodina byla celkem nudná ale ti dva měli něco na práci. Posílali si psaníčko na kterém se domlouvali do kina jak měli naplánováno. Učitel si jich sice všiml ale nechal je být, oba byli chytří a on věděl že se to doučí. Když hodina skončila černovlasý šel zpět na své místo. Pein na něj promluvil „Hele dáš mi opsat zápisky co jste dělali když jsem tu nebyl...prosím..." zamumlal a podíval se do země. Itachi se pousmál a sešit se zápisky mu dal. Divil se však že řekl slovo prosím, to se od něj moc neslýchalo. Po škole šel domů a přemýšlel nad tím že dneska po něm Hidan nešel, bylo to divné.... . Došel před dům kde byl jeho byt. Vyšel schody a šmátral v kapse pro klíče, když zjistil že klíče nemá vzal za kliku. Bylo odemknuto „Kurva !!!" zděšeně vyjekl a vrazil dovnitř. Když spatřil že doma je nehorázný nepořádek, na zemi rozbité nádobí a roztřískaná TV. Vběhl do pokoje a z pohledu na podlahu se mu udělalo zle. Ležela tam všechna roztrhaná manga včetně roztrhaného oblečení. Sesunul se u zdi k zemi. Po chvíli si všiml papírku co ležel vedle hromady roztrhané mangy. Podíval se na to co tam bylo napsáno „Sáhneš na Shizuku a seš mrtvej" černovlasý se celkem zalekl a začal přemýšlet kdo to mohl napsat.

PeinItaKde žijí příběhy. Začni objevovat