Kapitola 14.

158 13 0
                                    

Itachi si pohodlně odpočíval a najednou někdo vběhne do místnosti "DNESKA TĚ PROPOUŠTÍ !!!" vyjekl a mával rukama nad hlavou. Uchiha se otočil na dveře "Jo jo já vím, hlavně se uklidni Peine" zamumlal a zazubil se. Pein přihopsal k posteli a Itachiho políbil. Černovlasý se zaculil a pozoroval jak je zrzek nadšený. Do místnosti přišli doktoři a pár sestřiček. Pein odstoupil kus od postele aby se tam doktoři vešli. Jeho hlavní lékař se podíval do papíru a měl tam snad půlhodinový proslov.

Konečně odešli a Itachi si začal balit, Pein ho chytl za zápěstí a ruku mu odstrčil "Ne ! Ještě buď trochu opatrný.." vyjekl a začal mu balit věci sám. Itachi si promnul ruce a spokojeně ho pozoroval.

Dojeli k bytu Itachiho, už vylízal z auta a poděkoval za svezení. Pein taky vylezl z auta, Itachi se nechápavě díval a požadoval vysvětlení. Pein se bez rozmýšlení chytl slova "Budeš bydlet u mě už na dobro, neměl jsi snad v plánu tu zůstat ne ?" odsekl a vydal se ke dveřím bytu. Itachi se jen začervenal a spěchal za ním. Všechno jeho oblečení a majetek sbalili a mířili směrem k Peinova domu. Itachi se ohlížel za svým starým domovem, Pein se na něj podíval "Neboj bydlení už jsem zrušil" oznámil a Uchiha na něj vykulil oči. Dojeli k Itachiho novému domovu a oba vypadali šťastně. Vešli dovnitř a černovlasý se pořádně zhluboka nadechl aby ucítil vůni starého domova. Pein mu pomohl vynést věci do pokoje a vyvalil se na jeho postel. Itachimu se nelíbilo že jenom on pracuje zatím co jeho přítel se mu válí v peřinách. Skočil mu na břicho a rukama si podepřel bradu. Chvíli ho sledoval a myslel si že zrzek usnul. On otevřel oči a Uchihu silně přimáčkl k sobě, chvíli na sebe koukali a potom se začali smát. Zvedli se aby vybalili věci a byl od toho pokoj.

Oba poté sešli do dolního patra a zamířili si to přímo do obývacího pokoje, usadili se a Uchiha se přitulil k Peinovi. Když nad tím tak přemýšlel, ani si s Peinem neřekli že spolu budou chodit ale oba to tak berou. Dívali se na filmy až dlouho do noci. Pein si všiml že černovlasý zase vytuhl na jeho stehnech, odnesl ho tedy do pokoje a sám si šel lehnout. Kolem jedné ráno uslyšel jak někdo otevírá dveře. Posadil se a vyjekl "Kdo tam je ?!". Byla tma takže nevěděl kdo to je. Po chvíli osobu ozářil měsíční svit. Pein se musel chytit za nos aby náhodou nevykrvácel. Před postelí stál Uchiha jen v bílé košili. Pein se na něj chvíli díval a z ospalého Itachiho vypadlo "Mmmm, Peine nemůžu spát" zamumlal a zívl. Pein se pousmál "Tak pojď ke mě" pošeptal a rukou poklepal na polštář. Itachi bez rozmýšlený padl k Peinovi do postele a pořádně se přitulil. Zrzek ho chvíli vískal ve vlasech do té doby než černovlasý usnul. Po malé chvílu usnul i on a vypadalo to že oboum se spí mnohem lépe.

PeinItaWhere stories live. Discover now