Kapitola 9.

139 13 0
                                    

"Hej, vstávej !" bylo první co uslyšel Pein. Byl ještě napůl ve snu takže se jen ohnal rukou a otočil se na druhou stranu, najednou cítil jak do něj někdo šťouchá. Pootevřel oči a po otravné věci hodil budík. Uslyšel zafňukání ale přestalo ho to otravovat. Otevřel oči aby zjistil co ho tak otravovalo "Itachi ?" zamumlal a zamžoural na Uchihu svýma očkama. Černovlasý si držel hlavu a pofňukával "Budík jsi teda házet nemusel, stačil by polštář" zafňukal a slezl z postele. Pein se probral a šel k Uchihovi, objal ho "Promiň to jstem nechtěl" zamumlal a rukou mu pročechral vlasy. Uchiha ho od sebe odstrčil a dal si ruce v bok "Snídaně už čeká na stole tak šup do oblečení a ať jsi za chvíli dole" zpřísnil a usmál se. Uchiha odešel a Pein se snažil vyhrabat nějaký ty kalhoty. Jak tak prohrabával skříň zamyslel se "Dnešek začal poměrně pěkně..." uculil se a vytáhl tmavé kalhoty. Po chvíli už seděl u stolu a společně s černovlasým snídali. Uchiha si vyhrnul rukáv a podíval se na hodinky "Už by jsme měli vyrazit" zamumlal a zvedal se od stolu. Pein ještě dojídal kousek chleba a šli se obout a odcházeli.

Po cestě potkali zraněného ptáčka na chvíli se zastavili a Pein ho vzal do rukou a vrátil do hnízda na větvi. Došli k místu kde se včera Uchiha s dívkou rozdělili a na tom samém místě teď stála tmavovlasá dívka. Když se rozhlédla zahlédla Itachiho a na uvítanou zvedla ruku a zamávala. Pein si v duchu odsekl a šel směrem k ní stejně jako Uchiha. Došli k ní "Ahoj" řekl Itachi a políbil jí na tvář, v tom momentu byl na zrzkově tváři náznak znechucenosti. Dívka se podívala na zrzka "Ahoj Peine" pozdravila a chytla se Uchihovi ruky. Pein se na ní ne moc příjemně podíval "Čau.." zavrčel a vydal se směrem ke škole, dívka s Itachim ho následovali. Po cestě si pořád o něčem povídali ale Pein neřekl ani hlásku a radši si do ucha strčil sluchátko a zapnul nějakou hudbu. Když se Itachi podíval na Peina bylo mu ho celkem líto, ale neoslovil ho a dál se věnoval hovoru s dívkou.

Před jeho třídou se zastavil aby se podíval co mají za hodinu. Pein mezi tím se posadil na místo a hlavu si podložil rukama. Díval se z okna a myšlenkami byl jinde, někde, kde si ho Uchiha všímá. Černovlasý se posadil a otočil se na Peina "Hele proč jsi s náma nemluvil ?" otázal se a zrzek mu odpověděl "Protože jsem se neměl JAK ZAPOJIT" odsekl a odešel před třídu. Před třídou si všiml ředitele Madary jak míří k němu. Tmavovlasý ředitel došel k zrzkovi "Zdravím" řekl a na tváři měl úšklebek. Pein se na něj podíval "Dobrý" pozdravil a podíval se na rozjařeného ředitele. Madara se na něj podíval vážným pohledem "Pojď za mnou" řekl a odvedl ho do ředitelny. Posadil se na židli a přizval Peina ať se posadí. Povzdechl si "Peine, ostatní členové školní rady si na tebe stěžují" Pein se na ředitele nechápavě podíval a jako by mu naznačil ať pokračuje "Prý jsi na zástupce moc mladý a nezodpovědný" zrzek se zhoupl na židli a pokrčil rameny "Za to já nemůžu, jsem mnohem zodpovědnější a duševně vyspělejší než oni" Madara přikývl na souhlas. Chvíli se rozmýšlel "Hele pokud si je chceš získat musíš se chovat trochu jinak" povzdechl si, zvedl se ze židle a šek k oknu. Pein se chvíli rozmýšlel, poté se zvedl "Dobře přijímám !" vyjekl a odešel z ředitelny. Za dveřmi se pozastavil a přemýšlel jak to udělá. Neměl moc času protože volby na nového zástupce byly za necelý měsíc a on mezi učiteli moc oblíbený nebyl. Promýšlel plán jak si je získat a v tom ho něco napadlo. Doběhl do třídy a zastavil se před lavicí Uchihy. Třískl rukama do stolu aby si získal jeho pozornost, to však černovlasého trošku zaskočilo "C-Co se děje ?" vyhrkl ze sebe a nechápavě pohlédl na zrzavého. Pein se ještě zamyslel "Musíš se na víkend odstěhovat".

PeinItaWhere stories live. Discover now