Kapitola 8.

133 13 0
                                    

Muž s kapucí se otočil na rozzlobeného Uchihu. Sundal kapuci "Ehm...prosím ?" otázal se muž a Itachi zrudl. Chvíli nechápavě koukal "E-Eeee... Omlouvám se to je nedorozumění !" vyjekl a vyběhl zpět ke stolu. Dívka už měla skoro vypito a Itachi ještě ani nezačal. Když dojedli a dopili vydali se směrem ke dveřím. Před restaurací byl park a oni tam ještě na chvíli zašli. Posadili se na lavičku a jen na sebe koukali. Itachi se k ní přiblížil a políbil jí. Dívka mu to oplatila a po chvíli se začali muchlovat. Najednou černovlasý ucítil zvláštní pocit, od dívky se odsunul a řekl že už je celkem pozdě a že by měli jít. Dívka přikývla a chytla se ho kolem levé ruky. Uchiha cítil zvláštní teplo na ruce a když se podíval co ho to hřeje všiml si že jeho ruku svírají ňadra tmavovlasé dívky. Chvíli měl co dělat aby tam ještě nezkolaboval. Když se jejich cesty rozdělili políbili se na rozloučenou a každý zašel do jiné uličky.

Cestou domu Itachi vlastě přemýšlel proč tu dívku líbal a proč má tak divný pocit jako by něco provedl. Když přišel domu viděl jak zrzek sedí u stolu a pořád sepisuje ty papíry. Odložil si bundu na věšák "To děláš pořád ty samé papíry ?" zamumlal a posadil se ke stolu. Pein odložil propisku a podložil si hlavu rukou "Neměl jsi náhodou předtím šálu ?" řekl a lišácky se pousmál. Itachi se plácl do čela "Já si jí zapomněl vzít zpátky" odsekl a hlavou se praštil o stůl. Pein se chichotal a poté se šel podívat co je v lednici "A jaký byl film ?" tázal se a mezitím se snažil něco najít v lednici. Uchiha se zamyslel "No bylo to krása..." povzdechl si. Pein práskl se dveřmi lednice "Nic tu není dojdu do obchodu" odsekl a šel si pro bundu, Itachi se zarazil "Půjdu s tebou !" vyjekl ale zrzek už za sebou třískl dveřmi. Itachi se nechápavě díval na dveře "Co mu přeskočilo ?" pomyslel si a šel do obýváku. Natáhl se a pustil si televizi. Chvíli koukal na program ale poté se mu začali zavírat oči.

Mezitím zrzek šel do obchodu a mezi regály se zastavil "Proč se vlastně snažit?" zamumlal a sáhl po plechovce. Když měl dokoupeno a šel k pokladně požádal ještě o krabičku cigaret. Před obchodem si hned jednu zapálil a opřel se o zeď. Chvíli pozoroval hvězdy ale potom ho něco nebo spíš někdo vyrušil "Ale heleme se co ty tady ?" řekl hlas a když se Pein podíval kdo to je viděl ředitele školy Madaru. Madara se k němu přidal a ptal se ho co je nového. Peinovi nebylo zrovna dvakrát do řeči, cigaretu odhodil a řekl že odchází. Cestou mu hlavou probíhala jedna jediná myšlenka ale sám nevěděl proč.

Když dorazil domů tašku s jídlem hodil na linku a šel se převléct. Přišel do kuchyně a z tašky začal vyndavat jídlo co nakoupil. Dal ho do lednice nebo do polic a když měl vybaleno všiml si světla v obývacím pokoji. Přistoupil ke dveřím a když je otevřel, viděl Uchihu jak spí a vypadá celkem spokojeně. Pein se na něj podíval "To už tu bylo" odsekl a hodil přes něj deku. Sám se potom klidil do svého pokoje a když ulehl, nemohl usnout. Šel si tedy sednout na parapet a přemýšlel nad věcmi které ho zrovna napadly. Když už věděl že se mu chce celkem spát, zavřel okno a ulehl do postele. Peřinu rozestlal a všiml si nějakého papírku co spadl z postele. Na papírku bylo napsáno:

Mrzí mě že jsi tu dneska zůstal sám a vím že se zlobíš ale zítra ti to vynahradím. Itachi

Zrzek se pousmál, papír zmačkal a hodil ho do koše pod stolkem. Ulehl a už se nemohl dočkat až bude v říši snů. Najednou zjistil, že stále nemůže usnout. Překlulil se na bok a přichumlal k sobě peřinu. Po nějaké chvíli usnul a vypadal ustaraně a zároveň šťastně, nemohl se dočkat dalšího dne.

PeinItaWhere stories live. Discover now