Kapitola 10.

133 12 0
                                    

Itachi na Peina nechápavě pohlédl jako děláš si ze mě prdel ?. Chvíli mu trvalo než se dostal z tranzu "E-Emm.. a proč ?" tázal se ale Pein mu odpověděl "V neděli můžeš zase přijít" řekl a odešel. Pein se posadil do své lavice a akorát zazvonilo na hodinu. O hodině se aktivně nezapojoval jak Pein tak Uchiha.

Cestou ze školy nešli spolu, a Pein který šel před ním působil na Itachiho smutně. Došli do domu a Itachi rovnou zalezl k sobě do pokoje a začal balit. Pein vešel k němu do pokoje "Hele, neber to nějak zle a pokud budeš chtít, tak se v neděli vrať budu čekat" pousmál se avšak černovlasý to ignoroval. Byl naštvaný že ho nechtěl ani vidět a to mu chtěl ten včerejšek vynahradit. Když odešel z domu, vydal se směrem ke svému vydrancovanému domu. Cesta mu moc neutíkala protože ty věci ho trošku tížily.

Otevřel dveře do svého bytu a když uviděl tu spoušť. Odnesl tašku do pokoje ale věci nevybaloval. Pustil se hned do úklidu, prvně se pustil do kuchyně a obývacího pokoje. Snažil se zvednout televizi ale byla moc těžká a obraz byl roztříštěný. Televize mu vyklouzla z ruky a pořezala ho, bolestí uskočil a pořezané místo si hned chytil aby to tak nebolelo. Rána byla celkem hluboká. Zanechal tedy vší práce a vydal se k lékaři aby mu to ovázal. U doktora čekal jen chvíli jelikož v čekárně moc lidí nebylo. Když na něj přišla řada vešel do ordinace a tam už na něj čekal doktor Kakashi Hatake. Prohlédl si ho od hlavy až k patě "Tak co se ti stalo ?" otázal se a působil příjemně. Itachi se na něj podíval a řekl že ruka. Sestřička ho posadila na lehátko a když si odkryl rukáv i doktor se zděsil. Ihned se nad do ošetřování protože rána byla vážně hluboká a dost to krvácelo. Po dokončení ošetření mu napsal papír na kterém bylo že s rukou nesmí hýbat a nemá chodit alespoň týden do školy.

Konečně se došoural do bytu a zamkl za sebou aby náhodou nepřišel ten kdo to způsobil k němu na návštěvu. Věděl, že nemá s tou rukou nic dělat ale též nemohl nechat v bytě takový bordel. Posbíral tedy lehčí a ostré věci aby se znova nezranil. Večer tu hromadu papírů a oblečení odstrkal kousek dál od postele aby se dostal alespoň k posteli.

Další den nebyl ve škole a to Peina celkem znepokojovalo. Čekal až dveřmi projde Uchiha, aby mu mohl vysvětlit proč musel na víkend pryč. Uchiha vůbec nedošel a mohl za to v podstatě on. Cítil se provinile a proto řekl že mu není dobře a učitel ho pustil domů. Nemohl marnit čas a vše připravil na večer jak měl v plánu, aby to nemusel dělat až na poslední chvíli.

PeinItaWhere stories live. Discover now