Kapitola 15.

160 12 0
                                    

Ráno se Uchiha probral dřív než Pein. Snažil se opatrně vyplazit z obětí zrzka, měl štěstí že ho moc nemačkal a tak bylo mnohem lehčí se z obětí dostat. Potichu sešel schody a pustil se do přípravy snídaně. Snídaně byla hotová a on už jen čekal až se Pein probudí. Trvalo to až moc dlouho proto ho šel zkontrolovat. Chvíli stál ve dveřích a čekal že se zrzek sám probudí ale pořád nic.

Lehl si na postel tak aby mu viděl do obličeje a začal na něj foukat, zrzek však stále nic. Itachi z toho měl srandu. Vylezl si tedy nad něj a pírkem ho začal lechtat na nose. Pein se však jen ohnal rukou po nose ale oči stále neotevíral. Itachi už nevěděl co má dělat, v tom však dostal nápad "No jo !!" zašeptal a donesl kbelík studené vody. Všechnu vodu vyhrkl na Peina a zakřičel "DOBRÉ RÁNO PEINE !!!", vypadal že z toho má celkem dobrou zábavu. Pein se okamžitě probral a rozčileně pozoroval Uchihu. Itachi položil kbelík na zem "To máš na oplátku" odsekl a cítil se jako největší král. Od zrzka se odpovědi nedočkal ale když byl nepozorný Pein ho skulil na postel a sevřel ho tak aby se nemohl ani pohnout. Itachi sebou chvíli škubal ale poté se uklidnil.

Pein z něj slezl když ucítil vůni snídaně. Uchiha se posadil, Pein na něj pohlédl "To jsou vajíčka s chlebem ?!" vyjekl jako malá holka a slina mu tekla od pusy. Itachi přikývl a než se vzpamatoval Pein už byl dole. Došel za ním a posadil se, pohlédl na zrzka a musel se začít smát. Pein měl plnou pusu chleba a koukal na Uchihu jako panda. Pein se chystal do školy avšak Uchiha ne, měl od doktora napsáno že musí zůstat týden doma. Pein odešel a Uchiha se dal do zkoumání domu. Většinu už znal ale chtěl to prohledat podrobněji. Už byla asi jedna hodina odpoledne a za půl hodiny měl přijít Pein ze školy. Uchiha se vydal na zahradu a zkoumal co je tam. Nic nenašel ale přímo za domem byly dřevěná dvířka do země. Byl zvědavější než nějaký šimpanz v Zoo a vlezl dovnitř. Nic neviděl a proto hledal nějaký vypínač aby si rozsvítil. Po chvilce nahrabal poslepu nějaký vypínač a když rozsvítil, pusa mu padla k zemi. Chvíli sledoval stroje co tam stály, k jednomu se přiblížil a v tom uslyšel "Ale ale ale, kdopak je tu zvědavý ?" otočil se a uviděl Peina ještě v uniformě. Itachi polkl, ukázal na jeden stroj "Na co to je ?" zamumlal a nervy s nim škubaly. Pein k němu přišel blíže, odhrnul mu vlasy v obličeji "Chceš to vědět ?" zamumlal a podíval se na něj lišácky. Itachi opatrně přikývl. Pein ho dovedl k jednomu ze strojů a lišácky se zazubil.

Černovlasý se nejistě podíval na zrzka "Je to bezpečný ?" chtěl se ujistit než to použil. Pein přikývl "Teď se k tomu otoč břichem" zamumlal a na tváři mu hrál jemný úsměv. Uchiha udělal jak Pein přikázal. Po chvíli cítil jak mu Pein ke stroji připevňuje nohy a ruce "C-Co to děláš ?!" vyjekl a začal sebou škubat. Pein mu jen něco zašeptal do ucha a odtáhl se. Itachimu se to vůbec nelíbilo a snažil se z pout dostat, pouta byla až moc pevná, nečekaně když to byla ocel. Pein zatáhl za páku co byla nedaleko, najednou ve stroji zaskřípalo a zapraskalo. Itachimu proběhl mráz po zádech když cítil že se stroj začal ohýbat přesně v Itachiho pase. Zrzek přikročil a políbil černovlasého na krku. Itachi zasténal ale pořád se cukal. Pein mu na zádech prstama vytvářel malé kruhy a poté rukou zajel do Uchihových kalhot. "N-Nedělej to" vzdychal Itachi, zrzek ho však neposlouchal. V rukou promnul Itachiho úd a černovlasý slastně vzdychal. Pein se uculil a stáhl Uchihovi kalhoty. Itachi se přestal cukat "Ale buď něžný dobře ?" mlčky zavrněl. Pein přikývl a začal si rozepínat kalhoty.

PeinItaWhere stories live. Discover now