Kapitola 12.

139 15 0
                                    

Ráno se Itachi vzbudil vážně brzy asi tak kolem půl šesté, nemohl spát kvůli tomu jak mu bylo špatně. Vstal a šel si sednout k nové televizi aby se alespoň trochu zabavil. Zapřemýšlel co bude asi tak celý týden dělat když je teprve sobota a on už teď nemá co dělat. Na gauči začal podřimovat ale vzbudil ho zvonek. Vyskočil jak se ulekl a šel ke dveřím. Otevřel a za dveřmi stála tmavovlasá dívka, Itachi se rozzářil jako stromek a když ho dívka uviděla celého bledého vrhla se mu kolem krku "Zlato ! Chyběl jsi mi co se ti stalo ?!" vyjekla. Itachi se zachvěl bolestí a když to dívka ucítila odskočila aby mu ruku nemačkala ještě více. Posadili se na gauči a dívka si k Itachimu přisedla blíže. Po chvíli ho začala hladit po stehně a potom se na něj vrhla. Prvne si to Itachi nechal líbit, dívka vypadala jako že by to chtěla teď a hned. Začala ho zuřivě líbat a svlékat mu košili. Když se černovlasý vzpamatoval odlepil jí od sebe. Dívka se zašklebila a cítila se trapně. Itachi se na ní chvíli díval jako tele na nový vrata. Dívka se zvedla "Nechceš něco k jídlu ?" zeptala se a šla k lince. Itachi zavrtěl hlavou, věděl že v lednici stejně nic není, protože tam lednici ani neměl. Zvedl se a šel blíže k dívce kouknout se jestli třeba není něco v policích.

Po chvíli ucítil hroznou bolest. Sesypal se k zemi a všiml si že má v břiše zabodnutý nůž. Nechápal a bolestně se podíval na dívku. Všiml si jejího výrazu, vypadala přesně jako vrah. Nechápal to "Tak a moje práce je u konce" odsekla a vydala se ke dveřím. Itachi se za ní otočil "Proč ?" vyhrkl ze sebe a krev mu začala téct i z ruky. Dívka se na něj otočila "Není to snad jasné ? Někdo mi zaplatil za tvojí vraždu ty hlupáku" zlostně se na něj podívala a odešla. Itachi se svíjel na zemi v bolestech a nějak mu nešlo do hlavy a pořád si opakoval "Proč ? A kdo napsal ten papírek ?" to byla jeho poslední slova než upadl do komatu.

Pein mezitím vítal druhou polovinu učitelů aby měl výhru v kapse. Netrvalo to dlouho a jejich pozornost si získal také. Když všichni zase odešli začal po sobě uklízet a nemohl se dočkat až zase uvidí Uchihu. Chvíli váhal ale poté sedl do auta a jel k Itachimu domů. Zvonil, ale nikdo neotevíral. Vzal za kliku a zjistil že je odemčeno. Vstoupil dovnitř a první co uviděl byly krvavé stopy na koberci. Běžel po stopách a na konci ležel Uchiha v kaluži krve. Pein bez váhání zavolal záchranou službu a stiskl jeho ruku. Celé tváře měl zamočené slzami "Neboj, vydrž Itachi za chvíli se o tebe postarají" zavzlykal. Jako odpověď se mu dostalo malého zmáčknutí ruky a Pein si byl hned jistější že ještě není pozdě. Do pár minut už byla záchranná služba v domě a odvážely si Uchihu na lehátku. Záchranáři se ptaly Peina co se stalo on jim však nebyl schopný odpovědět.

PeinItaWhere stories live. Discover now