Kapitola 5.

178 14 0
                                    

Pein přišel blíže k Itachimu "Proč myslíš ?" nevinně se podíval na černovlasého a rukou mu sjel po zádech ke krku. Itachi se zachvěl a odstrčil ho "CO BLBNEŠ ?!" vypískl a mlčky se na něj podíval. Pein se pokrčil v kolenech a rukama se plácl do čela "Počkej, ty si myslíš že s tebou chci šukat ?" podíval se na Itachiho a smíchy se neudržel na nohou. Černovlasý nechápal "Tak na co ta postel ?" udivil se, zrzek nabral dech "Když se budeš nudit tak si můžeš lehnout, za chvíli příjde menší návštěva" zazubil se ale pořád se smíchy válel po zemi.

Někdo zaklepal na dveře "To je ono ?" zeptal se černovlasý a pohlédl na Peina který se přesunul ke dveřím. Nemravně se uculil na Uchihu a otevřel dveře. Do místnosti přišly dvě dívky a měli na sobě jen spodní prádlo a podvazky. Itachi se moc nezdál ale líbilo se mu to. Dívky s sebou nesly nějaké pití a nabídly chlapíkům. Oba si bez váhání vzali a kopli to do sebe. Po nějaké chvíli dívky odešly a naproti postely se otevřel nějaká vchod, byl to balkonék s výhledem dolů. Pein pozval Uchihu ať si přisedne "Teď to teprve začne" zamumlal a pousmál se. Itachi zvědavé sledoval podium. Celá místnost ztmavla a nad podiem se rozsvítila barevná světla. Najednou přišli dvě dívky na plac a začali zpívat. Itachimu se ten styl hudby celkem líbil bylo to něco jako lehčí dubstep a pop. Po chvíli se tam zapletly i tanečnice a v místnosti začali lidi výskat a pkřičet. Pein se moc nevěnoval show a radši se díval na výraz v Uchihově tváři, vypadal tak šťastně. Když show skončila vraceli se domu a oba byli trošku mimo přece jen bylo to náročné na oči.

Doma se černovlasý vyvalil na postel a podřimoval. Otevřel oči v okamžiku kdy se v celém domě zhaslo. Zvedl se z postele a tiše otevřel dveře do chodby. Trošku to zaskřípalo ale zrzka to naštěstí nevzbudilo. Vydal se po schodech dolu směrem ke knihovně. Vešel do místnosti a rozsvítil světlo aby něco viděl. Šel tam kde našel ty zvláštní knížky. Našel je celkem rychle jelikož veděl kde hledat. Vzal si pár knížek a posadil se do křesla. Knížky si pořádně prohlížel a zjistil že to není tak hrozné. Z křesla poté vyskočil rychlostí blesku když si vzpomněl že zítra jdou do školy. Knížky vrátil na místo až na jednu kterou si vzal do pokoje. Ulehl do postele a přemýšlel "Proč mě Pein bral na takové místo ?" hlavou mu probíhalo mnoho myšlenek až usnul. Ráno se ho zrzek snažil probudit. Když zjistil že se mu to asi nepovede, donesl kýbl s ledovou vodou a vylil mu jí na hlavu. Itachi málem vyletěl z kůže "Co to sakra dělaš ?!" vyjek a ublíženě se podíval na Peina. Když zjistil kolik je hodin, uvědomil si že jdou pozdě do školy. Převlečený byl ani ne do dvou minut a už si obouvali boty. Když vběhli do třídy měli to tak akorát na první zvonění.

Po hodině se ke stolu černovlasého přihnal Hidan. Itachimu bylo jasné že po něm bude zase chtít peníze nebo něco podobného. Ještě byl v polospánku takže ho moc nevnímal, ale pochopil že chce něco k jídlu ať mu dá peníze. Itachi už se natahoval pro peněženku a v tom uslyšel hlas Peina "Tak když chceš jídlo tak si ho snad kup za svoje prachy ne ?" zavrčel. Hidanovi se jeho přístup nelíbil ale neodvážil se mu odmlouvat když je členem školní rady. Po Hidanově odchodě se Itachi otočil na Peina "Proč jsi se mě zastal ?" zamumlal a chtěl slyšet jasnou odpověď. Zrzek se otočil k oknu "Protože..." odsekl a černovlasého tím celkem nakrknul. Po škole šli kolem klubu kde byli včera večer. Pein se zastavil "Líbilo se ti tam ?" zeptal se a pohlédl na Uchihu. Itachi se chvíli rozmýšlel a přikývl. Zrzek byl rád že se mu tam líbilo. K večeru přišel Pein do pokoje černovlasého "Hele máme školní radu takže se vrátím později" oznámil a odešel. Itachi ho moc neposlouchal protože zrovna dělal úkol ale pochopil že dneska večer bude v domě sám.

Když konečně dodělal úkol lehl si na postel a chvíli přemýšlel co bude dělat. Pak si vzpomněl že má v šuplíku tu knížku. Převalil se na bok aby na šuplík dosáhl. Vytáhl knížku a začal si jí prohlížet od začátku. Všude byly obrázky chlapů. Lépe řečeno dvou chlapů co dělají to. Když došel na konec knížky všiml si fotek nějaké dívky. Neznal ji ale bylo mu to celkem fuk. Knížku došel vrátit zpět kde ji našel. Vracel se a šel kolem kuchyně. Přišoural se k lednici a vzal si zbytek salátu aby měl alespoň něco na večeři. V celém domě měl být sám, ale pořád slyšel nějaké divné zvuky. Když postřehl že to vychází z obývacího pokoje zvedl se a tiše jako myška se přesunul ke dveřím do obíváku.

PeinItaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin