Kapitola 2.

221 17 0
                                    

Budík začal řvát na celý pokoj že černovlasý spadl z postele. Lepší probuzení by si člověk ani přát nemohl. Dneska se stihl převléct, udělat si snídani a na něco se podívat v TV. Cestou do školy se nestalo nic zajímavého, ale po včerejšku se nemohl moc rychle pohybovat jelikož uklouzl když chvátal domu po té nepříjemné srážce s bělovlasým. Když přišel do šatny dívky na druhé straně si začaly o něčem špitat a mladíkovy přišlo že se baví o něm, ale neřešil to a šel do třídy.

Posadil se do své lavice a když zasedl zývnul. Přikryl si pusu rukou „Dneska jsem toho moc nenaspal, blbý úkoly příště se na to můžu vybodnout" přemýtal si v duchu a venku zahlédl tmavovlasou dívku z jeho třídy. Oči však obrátil k tašce a hledal jakýsi car papíru na který si psal nějaké věci co ho zrovna napadlo. Car poté položil na lavici, to by si ho však nesměl všimnout Hidan. Přicupital k lavici černovlasého a car mu doslova vyrval „Hele hoši on si píše deníček čumte na to !!" vykřikl bělovlasý a začal papírkem mávat nad hlavou. Zazvonilo a do třídy přišel ředitel školní rady a za ním šel chlapík s piercingy a zrzavými vlasy. Černovlasý věnoval svůj pohled dlouhovlasému černovláskovi a pozorně ho poslouchal. Madara si stoupl před katedru „Dobrý den, dnes jsem tu abych vám představil nový přírustek do vaší třídy, on se vám teď představí " řekl vážným hlasem a předal slovo zrzkovy. Zrzek se přišoural k tabuli „Jmenuju se Pein a jsem zástupce školní rady, rád vás poznávám" odříkal a očima si projel celou třídu. Madara se poté ujal slova „Tak posaď se třeba támhle za Uchihu Itachiho" ukázal prstem na místo a zrzek se vydal ke svému místu.

Když skončila hodina všechny holky se shromáždily kolem lavice nového žáka a ptaly se ho na různé otázky. Pein s úsměvem na tváři odpovídal na všechny položené otázky, musel být milý je to přece zástupce. Zazvonilo a dívky se posadily na svá místa. Pein šťouchl do Itachiho „To jsou pořád takhle otravné ?" řekl otráveným hlasem a upřel své oči na černovlasého. Itachi kývl a otočil se zpět směrem k tabuli.

Po konci vyučování se šel přezout a měl namířeno směrem k jeho domu. Cestou však potkal i bělovlasého a jeho povedenou partu. Hidan si ho všiml a vydal se směrem k němu. Itachi tušil že ho bude zase šikanovat nebo bude chtít peníze. Byl už kousek od něj když se k černovlasému přidal zrzek a podíval se vražedně na Hidana. Ten se z pohledu zrzka zděsil a zalezl i se svou partou do vedlejší uličky. Itachi Peinovi poděkoval a vydal se do parku aby si pročistil hlavu. Přišel k jedné z laviček, posadil se a tašku hodil vedle sebe. Potichu k němu přišla tmavovlasá „A-Ahoj, p-přemýšlela jsem jestli...by jsi nechtěl jít do kina...nebo tak..." vykoktala a mile se podívala na černovlasého. Itachimu zrudly líce a přikývl „Dobře tak ve čtvrtek v 6 u restaurace Na kovárně dobře ?" zamumlal a nervozně se podrbal na krku. Tmavovlasá přikývla a zaběhla za roh. Černovlasý se zved a vydal se domů.

Před dveřmi přemýšlel jestli má zajít do knihovny ale byl moc líný. Vešel do bytu a zamkl za sebou. K večeři si uplácal chleba s medem a k tomu kapučíno. Až do jedenácti koukal na TV a poté si šel lehnout. Moc dlouho nespal, zdála se mu noční můra o tom jak ho Hidan zmlátil a on pomalu a bolestivě umíral. Když otevřel oči, šel se podívat z okna a za oknem stál u lampy jako vždy na sračku opitý soused. Pochechtal se a šel se dívat na televizi aby se mu líp usínalo. Koukal a koukal až vytuhl na gauči. A vypadalo to že se mu zná moc pěkný sen.

PeinItaWhere stories live. Discover now