Kapitola 13.

139 11 0
                                    

Když se Itachi začal probouzet zamžoural jak ho oslepilo denní světlo. Chvíli si myslel že už je mrtvý, popravdě neměl k tomu daleko. Konečně se pořádně rozhlédl po místnosti a zjistil že leží v nemocnici. Nic si nepamatoval a když se snažil si vzpomenout, rozbolelo ho břicho. Po chvíli do místnosti vstoupila sestřička "Dobrý ráno je vám lépe ?" tázala se mezitím co kontrovala přístroje. Itachi přikývl a lehl si, sestřička se postavila k posteli "Nějaký mladík vás tu sháněl a říkal že je váš známý, máme mu podávat informace o vašem stavu ?" opatrně se zeptala a zírala na Uchihu. Ten chvíli přemýšlel a poté odmítl. Sestřička odešla a on zůstal v místnosti sám. Chvíli koukal do stropu a v tom někdo zaklepal na dveře. Posadil se "To nemám ani chvíli pro sebe ?" zlobil se ale když si všiml kdo vchází rozzářily se mu oči. Chvíli jen tak zíral, osoba přišla k němu blíže a přisunula si židli k posteli. Posadila se "Ahoj" řekl a pohladil ho po hlavě. Itachi zrudl ale rád Peina zase viděl. Pein na něj chvíli s úsměvem koukal a poté se dal do breku "P-Promiň Itachi, od teď už tě nenechám samotného, NIKDY" zafňukal a otřel si slzy. Uchiha se na něj díval a pak ho k sobě přitiskl "Není to tvoje vina" zamumlal a rozhrábl mu vlasy. Pein odporoval ale nebylo mu to nic platné, černovlasý si stál za svým názorem. Pein zůstal celý den u černovlasého aby tam nemusel být sám. Nastal večer a návštěvy byly u konce. Sestřička vstoupila do místnosti a požádala zrzka aby odešel. Pein poslechl a odešel. Před budovou nemocnice se zastavil a počkal až světlo v pokoji Uchihy zhasne. Vedle okna do pokoje černovlasého stojí vysoký strom. Peina napadne že po tom stromě vyšplhá a to taky udělá. Vyšplhal a měl štěstí že zapomněli zavřít okno. Skočil do místnosti a první co viděl byli Itachiho černé oči. Byl šťastný že tu je ale nemohl mluvit moc nahlas.

Pein přistoupil k jeho posteli a políbil ho. Itachi se prvně trochu bránil ale poté ještě polibek prohloubil. Někdo vzal za kliku a vešel do místnosti "Sakra !" sykl Pein a schoval se pod postel. Sestřička přistoupila k posteli "Nestalo se vám něco ? Slyšela jsem nějaký rámus" řekla a upřela své zelenkavé oči na Uchihu, Itachi zakroutil hlavou a "zívl" aby sestřička odešla s dojmem že už chce spát. Pein vyleze z pod postele a drží si ruku. Itachi se na něj podívá "Co se děje ?" zamumlá zvědavě, Pein si stiskne ruku "Stála mi na ruce" zafňukal a pofoukal si ruku. Itachi se na něj podíval a musel se zasmát, když zrzek spatřil úsměv černovlasého také se začal smát.

Druhý den šel Pein do nemocnice místo školy a tázal se kdy Uchihu propustí. Sekretářka se na něj podívala a poté něco zadala do počítače "No nejdříve asi tak za dva až tři dny" informovala Peina. On se pousmál a vydal se směrem k Uchihově pokoji. Když vstoupil do pokoje ani nepozdravil a vyhrkl na něj že ho za dva až tři dny propustí. Itachi se zakuckal protože právě snídal a ta informace ho celkem překvapila. Polkl sousto "Vážně ?" rozzářil se jako vánoční stromeček, Pein kývl a přisunul si židli k jeho posteli. Další den strávil v nemocnici u Itachiho a tentokrát přinesl karty aby mohly něco hrát. Naschvál párkrát prohrál protože na Uchihovi bylo poznat že ještě není moc při smyslech. Pein byl rád že vidí na Uchihově tváři radost a na jejich neshody zapomněl.

PeinItaOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz