Kapitola 11.

150 12 0
                                    

Během té doby co byl Pein a tmavovláska ve škole se Itachi vyvaloval v posteli. Neměl co na práci kromě toho bordelu všude v bytě. Vstal a chtěl si něco udělat k snídani avšak lednice byla rozbitá a všechno jídlo co v ní bylo se zkazilo takže neměl ani co na jídlo. Přemýšlel jestli má vůbec cenu v tom bytě zůstávat, ale nájem byl poměrně levný a byt nebyl dvakrát nejmenší. Pustil se tedy do uklízení papírů v pokoji. Když se snažil to vše nacpat do koše musel ho jít třikrát vynést, těch papírů bylo prostě moc. Konečně bylo v pokoji poměrně uklizeno a zbývalo jen vysát. Pustil se do vysávání a uvědomil si že by měl dojít do knihovny zaplatit ty roztrhané knížky. Vysál a pokoj se leskl jako nový. Cítil se už o něco líp takže si oblékl bundu a vydal se do knihovny tam mu řekli že jedna kniha stála 1200 jenů a on když si jich půjčil pět tak to bude dohromady stát 6000 jenů. V tu chvíli u sebe Itachi neměl tolik peněz tak řekl že to v pondělí dojde zaplatit a odešel. Po cestě přemýšlel kde má tolik peněz vzít ale jediné co ho napadlo byla brigáda nebo praxe.

Došel domů a povzdechl si, opřel se o dveře jak se mu udělalo špatně. Neměl však čas zabývat se svým zdravím. Pustil se do úklidu kuchyně, požádal souseda jestli by mu nepomohl odnést televizi a lednici ven před budovu. Když už měl vystěhovanou lednici s televizí zavolal popelářům jestli by to neodvezli a po chvíli už nestály ani před domem, takže nejtěžší část byla za ním. Uklízel prvně kuchyň protože tam bylo méně nepořádku než v obýváku.

Pein mezitím chystal talíře a příbory na stůl. Někdo zazvonil, byla to jeho známá a byla tam aby mu pomohla s vařením. Pustili se do vaření a jídlo bylo za chvíli hotové. Pein slušně poděkoval a známá odešla. Po nějaké chvíli zavolal pár učitelům, jestli by se nestavili na večeři a všichni souhlasili. Když se všichni účastníci dostavili, připili si a začali hodovat. Díky tomu měl Pein tak padesáti procent výhru ve volbách na nového zástupce ředitelské rady. Když všichni odešli dal se do úklidu, opláchl talíře a chystal se do postele. Když ulehl, přemýšlel co asi dělá Uchiha a po chvíli usnul.

V tu chvíli kdy už byl Pein v posteli, on pořád uklízel. Už táhlo skoro na jedenáctou večer a on si nemohl dovolit jít spát. Konečně měl uklizeno a mohl se chytat ke spánku, necítil se však na to aby si lehl do postele. Posadil se na postel a hned nad postelí měl okno takže ho otevřel a pozoroval večerní město. Po nějaké chvíli se mu udělalo špatně. Běžel na záchod a začal zvracet, neměl tušení z čeho vždyť celý den nic nejedl. Potom mu došlo, že zvrací právě z toho že nic nejedl. Už se mu udělalo trochu lépe ale radši si dal k posteli kýbl, aby nemusel v noci běžet na záchod a ještě se o něco nepřerazil.

PeinItaDove le storie prendono vita. Scoprilo ora