MILIJUN PREGLEDA!

2.1K 157 18
                                    

Nedavno smo prešli milijun pregleda. Da, ne ja, nego mi jer da nema vas, ne bi bilo ni toliko pregleda. Uopće vam ne mogu opisati koliko sam vam zahvalna na svemu, na vašim komentarima, kritikama, pohvalama jer me potiču da budem bolja kao pisac i kao osoba. Iskreno, smatram da postoje na Wattpadu mnogi ljudi koji su više zaslužili tih milijun pregleda nego ja, ali na žalost, narod često ne zna prepoznati kvalitetu. Zato vas želim potaknuti da počnemo zajedno čitati više priča međusobno (to se jako odnosi i na mene) i da si međusobno pomažemo, dajemo one dobre kritike u kojima kažemo što bismo promijenili, ali na lijep način jer ne smijemo zaboraviti da iza svakog Wattpad profila stoji osoba s osjećajima koja se posvećuje čitanju i pisanju samim svojim postojanjem ovdje na Wattpadu, a to je velika stvar.

Stvarno želim pomoći svima da njihove priče dođu više do izražaja i pozivam vas da se uključite u moju facebook grupu čiji ću link zalijepiti u komentar, a ukoliko zaboravim, možete ga pronaći u opisu mog profila.

Stvarno ne znam što da više kažem. Pored toliko sjajnih priča, moja pređe 1 milijun pregleda, neću reći da nisam presretna, ali na neki način mi je žao što na Balkanu imamo tek 2 priče s preko milijun pregleda (koliko znam, ako postoji još koja osim Obsessed, molim vas da mi napomenete) i željela bih da i drugi imaju masovniji uspjeh jer sam sigurna da postoji još pisaca kojima bi puno značilo i 10 000 pregleda, a kamoli milijun, a također sam sigurna da njihove priče to više zaslužuju nego moja. Dosta kukanja. Još jednom ću se zahvaliti jer sam počela ponavljati sve navedeno.


U svakom slučaju, ispričavam se zbog sporog pisanja i postavljanja nastavaka, trenutno pišem slijedeći i nadam se da će sutra, ali ne mogu ništa obećati. Planiram ovu priču završiti do kraja, a htjela bih vam reći da planiram još jednu priču (Po mom mišljenju bolju od ove) i po cijele dane mislim samo na nju. Priča će se zvati Princeza Pakla, a mislim da će TVW možda biti završen do 9. mjeseca ove godine. Tada kreće Princeza Pakla i to neće biti fanfikcija ovog puta, ali moram reći da veliki utjecaj na nju ima serija Supernatural. Možda će se spominjati Dean i Sam Winchester (tada će biti fanfikcija), a možda ću samo napraviti nove likove na temelju njih. Eto :) <3 Slijedeća knjiga će biti ozbiljnija, mračnija, zavodljivija, ali kao i uvijek, imat će komične elemente i pouku. <3


Ali uvijek će mi u srcu ostati ova priča koja mi je omogućila da napredujem u pisanju. <3

The Vampire Witch: New AgeTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang