Chapter34.

1.1K 183 27
                                    

"Ξέρεις.." της είπε η Lucy.

"Τι;" απάντησε η Allison.

"Ξέρω πως δεν θα με πιστέψεις και θα σου ακουστεί χαζό επειδή είσαι λίγο ψυχρή,αλλά, νομίζω είμαι ερωτευμένη μαζί του." είπε και κοίταξε κάτω.

"Το ξέρω Lucy." είπε αόριστα.

"Δεν ξέρεις πως νιώθω για αυτόν,δεν ξες τι θα έκανα για αυτόν." είπε κουνώντας το κεφάλι της.

"Όχι δεν ξέρω."

"Ξέρεις, άμα μου ζητούσε να πεθάνω θα το έκανα. Άμα με το να πέθαινα θα ήταν χαρούμενος θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί θέλω να είναι χαρούμενος."

Δεν απάντησε η Allison.

"Νοιώθω σαν ενα βάρος στην ζωή του, βλέπω αγάπη μόνο απο την πλευρά μου, αυτός με αγνοεί και χώνεται σε άλλες. Δεν θέλω να είμαι βάρος για αυτόν.." είπε και η φωνή της έσπασε λίγο.

"Δεν είσαι,αυτός χανει Lucy."

Θέλω να είναι καλά, αλλά θέλω να είναι καλά μαζι μου. Τον χρειάζομαι δίπλα μου."

Μπορεί να μην καταλάβαινε γιατί η φίλη της ήταν τόσο άσχημα,αλλά καταλάβαινε πως την πονούσε.

"Δεν θέλω άλλες να τον αγγίζουν. Ξέρεις, άρχισα να μιλάω με πολλούς για να τον ξεχάσω, έκανα σχέση με άλλον για να τον ξεχάσω, και εκεί που όλα είναι καλά,μόλις τον θυμάμαι απεχθάνομαι τον εαυτό μου για αυτό που κάνω."

"Ξέρω Lucy."

"Όχι δεν ξες. Άμα μου έλεγε να ολοκληρώσουμε θα το έκανα,θα κατεστρεφα όλη μου την ζωή για αυτόν. Αρκεί να τον είχα δίπλα μου."

"Δεν ξέρω Lucy.. είναι απλά ένας 18χρονος που δεν δίνει δεκάρα για τα αισθήματα σου."

"Μια μέρα...Άμα μου έλεγε να πάρω τα πράγματα μου και να φύγω μαζί του για όπου να'ναι θα το έκανα. Και ας μην ήξερα το μέλλον που με περίμενε. Θα έφευγα και ξες γιατί; Γιατί θα ήμουν δίπλα του. Και τίποτα άλλο δεν με κάνει πιο χαρούμενη απο αυτόν."

"Lucy,είναι απωθημένο.. Και ξες,κάπου διάβασα πως απωθημένο είναι να έχετε αλλάξει τα πιο έντονα βλέμματα και άλλη να τον φωνάζει "μάτια μου". "

"Ακριβώς. Ποτέ δεν μου ξεκαθάρισε τι ένιωθε. Αλλά δεν ξέρω, υποθέτω πως μου αρέσει να εξαρτουμαι απο αυτόν,μαζοχιστικο.. Κάποια φάση είχα αηδιάσει απο την ομορφιά του." είπε με ένα μικρό στραβό χαμόγελο.

"Δεν είναι και τόσο ωραίος." είπε με μια έκφραση αηδίας η Allison.

"Στα δικά μου μάτια αυτός τους ξεπερνάει όλους. Κανένας δεν μπορεί να ειναι πιο όμορφος απο αυτόν."

"Ξεπέρασε το Lucy..για το καλό σου."

"Ποιός είπε οτι θέλω;"

Crybaby.Where stories live. Discover now