•1.Grimmauldovo náměstí 12

8.9K 406 70
  • इन्हें समर्पित: valixx
                                    

,,Hermiono, honem, vstávej, je snídaně," budila mě Ginny. Posledních pár dnů prázdnin jsem strávila v domě na Grimmauldově náměstí. Ginny Weasleyová, rudovlasá dívka z početné rodiny Weasleyů, studentka čtvrtého ročníku, mnou třásla, jako kdyby hořelo. ,,Ginny, buď v klidu, vždyť se nic neděje, ne?" zamumlala jsem ještě v polospánku. ,,To teda děje. Mamka tvrdí, že jestli tam ihned nepřijdeš, budeš snídat tady. Mají tam zase schůzku," protočila očima. Byla jsem ráda, že se se mnou Ginny znovu začala bavit. Harry jí všechno ohledně incidentu se Skrkem řekl a podle mého názoru už měla k Dracovi jiný vztah. Vstala jsem z pěkně vyhřáté postele a zamířila do koupelny. Zděsila jsem se jako každé ráno svého odrazu v zrcadle. Vlasy mi trčely do všech směrů a tak jsem popadla hřeben a pět minut si vlasy česala.

V pokoji jsem se převlékla a pak společně s Ginny zamířila do kuchyně. ,,Dobré ráno," pozdravila jsem Lupina, Siriuse a paní Weasleyovou. ,,Hermiono, už jsem myslela, že nevstaneš," usmála se na mě paní Weasleyová a položila přede mě talíř se slaninou a volským okem. ,,Děkuji," přisedla jsem si vedle Siriuse a naproti Lupinovi. ,,Ron chtěl sníst i tvou porci, ale to jsem mu zakázala," zasmála se paní Weasleyová. ,,Něco nového?" podívala jsem se na Siriuse a Lupina. Lupin četl Denního Věštce mezitím co Sirius nepřítomně otáčel prázdný hrneček ve svých rukách. Lupin si povzdechl a podal mi Denního Věštce. ,,Už zase. Píší o Brumbálovi a o Harrym," zakroutil pomalu hlavou. Pročítala jsem si noviny. ,,No to snad Popletal nemyslí vážně! Proč skrývá pravdu? On moc dobře ví, že se vrátil!" vyjekla jsem. ,,Hermiono, hlavně v klidu," podíval se na mě Sirius. ,,A jez, za chvíli je tu zbytek řádu."

,,Máte nějaké zprávy o Harrym?" zeptala jsem se nejistě. Celé léto jsem svému nejlepšímu kamarádovi nemohla napsat. Ze Siriuse jako by spadla špatná nálada. Hned se rozzářil. ,,Pokud všechno půjde podle plánu, měl by sem dorazit už dnes večer," usmála jsem se. Moc ráda svého nejlepšího kamaráda zase uvidím. ,,Hermiono, psala jsi tohle léto Dracovi?" zeptal se mě zvědavě Lupin a mě zaskočilo. Napila jsem se džusu a pak se na Lupina překvapeně podívala. ,,Vy víte o mě a o Dracovi?" ,,No, ano, jste přátelé. Psala jsi mu tedy?" ,,Samozřejmě," ,,A napsala jsi mu něco o Fénixově řádu?" ,,Ne, měla jsem?" vypadalo to, že si Lupin oddechl. ,,Nepotřebujeme, aby se v řádě začal šťourat jeho otec, když je smrtijedem. Stačí, že je v řádu Snape," lehce se zamračil. ,,Hermiono, honem, dojez tu snídani, už pomalu přicházejí!" pobídla mě paní Weasleyová. Spatřila jsem fialové vlasy a zamávala Nymfadoře Tonksové, která se na mě zazubila. Dojedla jsem snídani a pak jsme se společně s Ginny odebraly do našeho pokoje.

•••

,,Harry!" vykřikla jsem a skočila Harrymu kolem krku. Po dlouhé době jsem zase byla v Ronově pokoji. Harry mě obejmul. Vypadal spokojeně i naštvaně zároveň. ,,Co jsi proboha vyváděl? Nemůžou tě vyloučit z Bradavic! Vždyť při ohrožení života smíš používat kouzla!" vyhrkla jsem. Tuhle zprávu jsem se dozvěděla teprve před několika minutami, tedy chvilku předtím, než se tu objevil Harry. Harry pokrčil rameny a rozhlížel se po pokoji. ,,Kde to vlastně jsme?" zeptal se. ,,V hlavním štábu," řekl Ron. ,,Fénixova řádu. To je tajná společnost, kterou založil sám Brumbál, hned po první boji s Ty-víš-s-kým," dodala jsem já. ,,A to jste mi o tom nemohli něco napsat? Ani jeden z vás jste se mi za celý léto neozvali! Jen Draco mi poslal dopis!" zklamaně se na nás podíval.

S Ronem jsme si vyměnily nejisté pohledy. ,,My jsme ti chtěli napsat. Vážně chtěli. Ale-" začal, ale Harry ho přerušil: ,,Ale co?" ,,Brumbál nechtěl, abychom ti napsali," vyhrkla jsem a Harry ztuhnul. ,,Cože? Brumbál?" vykoktal. Přikývli jsme. ,,Proč by chtěl, abych nic nevěděl? Mohl jsem pomoct! Vždyť jsem to byl já, kdo s ním bojoval, já jsem viděl, jak zabil Cedrica a znovu povstal!" v tu chvíli se v našem pokoji objevili Fred s Georgem, kteří se zubili od ucha k uchu. ,,Ahoj Harry!" usmál se na něj Fred. ,,Měli jsme pocit, že jsme tě slyšeli," přidal se George. ,,Nedrž ten vztek v sobě Harry!" ,,Pusť ho ven!"

,,Jestli jste už skončili-" ,,-Nechcete si poslechnout něco zajímavějšího?" Fred s Georgem na nás šibalsky mrkli a vytáhli ultra dlouhé uši.

°Slavnostně přísahám, že jsem připravena ke každé špatnosti°

Tak co říkáte na první kapitolu? Na druhé už pracuji, ale nevím, jestli ji vydám zítra nebo v sobotu:) děkuji za ty úžasné slohovky u ,,Scared?" ,,You wish."
Snad se vám Together bude také líbit:)
Který z coverů se vám líbí víc?
1.

2.

°Neplecha ukončena°
Thx, ILY❤

Together ✔ | ᵈʳᵃᵐⁱᵒⁿᵉ ²जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें