44.MINE!!!

5.4K 327 30
                                    


44.

Посветено на:
The Guilty Handbook girl <333



-ФЛОРА!-изкрещя Хари, но силната музика заглуши гласа му. Той тръгна бясно към тях като блъскаше всеки изпречил се на пътя му. Един пиян мъж се из пречка на пътя му и Хари го хвана за врата и го повали, забивайки юмрука си в лицето му, в този случай дори и алкохола, който беше изпил не му помогна. Всички чувства, които алкохола  трябваше да притъпи се възвърнаха и инстинктът му крещеше да действа. Тя бе негова и точка. Негова и ничия друга.

Мина през танцуващата тълпа и достигна дестинацията си.

Гледна точка на Флора

-Флора!-изкрещя Хари и аз подскочих от страх щом чух дрезгавия му глас и се отдалечих веднага от Питър и точно в този момент Питър падна върху канапето, което ме накара да изпискам силно.

Хари се наведе и го изправи като го хвана за тениската тогава видях, че Хари му беше разбил носа, но това изобщо не го спря и го удари отново още по-силно, но този път с глава. Питър се залюля и отново падна върху канапето.

-Недей!-извиках като дръпнах ръката на Хари, но той я отдръпна от ръцете ми и започна да рита Питър.-Спри Хари...спри!-крещях, плачейки. Лицето на Питър беше облян в кръв, а тялото му се гърчеше от ударите на Хари, а аз ги гледах и не можех да помогна.

Бяхме заобиколени от охраната му, от която никой не можеше да ни види, за да не може никой да се меси в случващото се тук.

-Разтървете ги!-извиках, плачейки, но те дори не ме отразиха.

-Тя е моя!-изкрещя му Хари и аз се обърнах в тяхна посока.-Чу ли ме, Пити? И никой няма да го промени дори и ти! Тя е моя! МОЯ!- срита го за последно, след което  грабна ръката ми и ме поведе към изхода. Излязохме без никой да се блъска в нас, а Хари ме поведе към колата му.

-Ще покажа и на теб, че ти си моя! Само моя!-изкрещя той, въпреки че беше тихо навън. Думите му ме стреснаха.Беше пиян. Миришеше на цигари и алкохол, а действията му ме плашеха до смърт.

-Х-хари...пиян си...-казах тъй като се спъна на изхода и имах чувството, че всеки момент ще направи нещо.

Завлече ме до колата и отвори вратата, за да вляза, но аз замръзнах, гледайки го. Нямаше начин да пътуваме докато той беше в такова състояние.

Mine (Bg fanfiction)Where stories live. Discover now