15.Festival- Part 1

5.5K 260 6
                                    

15.


-Преоблечи се, ще излезем!

-Но навън е много студено.-проговори тя, а той извъртя очи.

-Затова се облечи!-тя кимна.

Изкара вълнен пуловер и сиви джинси, след което се съблече, оставайки по бельо. Тя дискретно се обърна към Хари и се успокои, че той гледа в телефона си. Облече се набързо без да гледа към него, а той погледна към нея.

-Аз съм готова!-той се направи, че гледа в телефона си отново и кимна вяло. Хари забеляза, че тя се обърна, за да го провери дали я наблюдава.

Той стана и заедно с нея слязоха долу където другите ги чакаха. Флора облече бялото си палто и сложи бялата си шапка. Сложи си ръкавици и уви шал около врата си. Знаеше, че не издържа на студа затова се опакова. Все пак беше ноември и времето навън беше ужасно студено. Тя обу черните си чизми, а Хари не спираше да я наблюдава.

-Всички тръгват с колите си, окей?-с това Хари тръгна, обвивайки ръка около талията на Флора. Студеният въздух веднага се сблъска с Флора и тя настръхна свивайки ръце пред гърдите си. И двамата се качиха в неговата кола, а тя започна да се чуди къде ще ходят в тази студ.

-Хари извинявай, но къде ще ходим?-попита тя и сложи предпазния колан, а той извъртя очи, защото тя отново му се извиняваше без причина.

-Ще видиш!-каза й, а тя кимна, поглеждайки през прозореца. В колата беше също студено и тя започна да трепери.-Студено ли ти е?- попита той след като видя свилото се момиче.

-Н-не...-тя млъкна.-Т.е. да! Студено ми е!-без да се замисля Хари включи парното. След това докосна бузката й.

-Цвете много си студена.-хвана ръката й и я стисна, за да се стопли, въпреки че беше с ръкавици. Флора усети топлината идваща от ръката му и без да се замисля я хвана и с другата си ръка.

-Ръката ти е топла.-той само кимна, докато тя стискаше едната му ръка с двете си малки ръце. Когато пристигнаха тя се беше стоплила. Хари паркира колата на място пълно с коли в извънградска територия.

-Хари къде сме?- попита го тя след като видя в края на паркинга многото светлини и чу веселата музика.

Mine (Bg fanfiction)Место, где живут истории. Откройте их для себя