19.Don't forget that you are mine!

5.7K 267 8
                                    


19.


-Какво?-попита Флора.-Но защо?

-Според мен заради теб!-каза Елинор.

-Защо заради мен? Та аз не съм му направила нищо, че да се държи така.

-Не знам, но аз мисля така! Както и да е...как е сестра ти?...


***

Флора оправи леглото след като Елинор си тръгна и реши да си вземе душ. Съблече се и отиде в банята. Пусна водата и скоро мускулите й се отпуснаха. За миг тя забрави за реалността и се наслади на минутите без стрес. След като беше готова тя облече топлия халат и прибра мократа си черна коса в кърпа, и излезе.

В стаята беше Хари и като видя Флора, я огледа цялата. Стана от леглото и отиде при нея. Обви ръцете си около крехката й талия и я приближи към себе си, а тя се разтрепери цялата.

-Погледни ме!-каза той с дрезгавия си глас и тя бавно вдигна глава като очите им се срещнаха.

Той я бутна на леглото и се настани върху нея.

-Х-хари.-заекна тя уплашено.

-Толкова си невинна!-прошепна той и впи устните си в нейните, а след това започна да целува челюстта й.-Моя...ммм...само моя!-шепнеше той докато оставяше целувки по кожата й, а тя се беше парализирала под него.

-Какво ти е, по дяволите?-попита внезапно той и се отдръпна от нея.

-Страх ме е!-призна си Флора без да го поглежда в очите.

-Но от какво?-тогава тя го погледна.

-Теб!-самодоволна усмивка се показа на лицето му и стана от нея доволен. Най-сетне беше успял да я наплаши напълно.

-Браво на момичето ми! Сега се облечи, защото ако постоиш още малко мокра и с халат не отговарям за действията си.-тя стана набързо.

Застана с гръб към него и преди да съблече халата, Хари обви ръце отново около нея отзад и се сгуши в сгъвката на врата й.-Този аромат!-прошепна той и тя настръхна. Цялото й тяло омекна. Добре, че той я държеше здраво. Остави една нежна целувка там и се отдалечи.-А сега се обличай!-тя кимна, а той целуна челото й и я остави.



Слязоха долу и заедно с останалите вечеряха, като никой не обсъди по-рано случките. След вечеря Флора се качи в стаята си, следвана от него. Той беше забелязал дистанцията, която тя правеше и не му харесваше изобщо. Флора седна на бюрото и изкара някакви учебници, а той седна на леглото и опря лакти на коленете си.

Mine (Bg fanfiction)Место, где живут истории. Откройте их для себя