2.Taxi man

7.1K 335 2
                                    


2.

В другия край на града Хари не спираше да мисли за момичето.

-Определено не е случайност.- каза той, гледайки ухапаната си ръка. Макар да не го болеше, тя бе оставила следи от зъбите си по ръката му. Това го накара да я иска още по-силно, тъй като никое момиче до сега не го беше хапало, освен нея, а те му се нахвърляха както това момиче, което седеше на него и целуваше жадно врата му.

- Напрегнат си, скъпи!- каза измежду целувките тя, които му оставяше, а той не й отговори. Почука се на вратата и Хари каза безразлично „Влез!" и през вратата се показа един от хората му. Хари вдигна очи от ръката си и щом забеляза доверения му, вдигна момичето от себе си и стана.

- Шефе намерихме информация.- Хари се подсмихна самодоволно и взе листите от човека докато момичето го гледаше.

- Хайде скъпа ми Барби отивай при останалите, а ти си свободен. – първото го каза саркастично.

И двамата напуснаха стаята и остана сам. „Унищожи" плика, който бе получил и започна да чете оскъдната информация за момичето от супермаркета. Не се спираше пред нищо и щеше да вземе това, което си иска, макар и тя да му се противеше. След като прочете информацията каза: - Флора...Флора Андерсън.- подсмихна се той самодоволно- Приготви се! Този път няма да ми избягаш.- изпи уискито си на екс. –Ще бъдеш моя! Само моя!- довърши той гледайки снимката й, която беше в плика.

Беше красива, невинна и в същото време буйна, и борбена и я искаше в леглото си на всяка цена. Всяка нощ беше с различна жена и искаше в колекцията му да влезе Флора. Вратата се отвори и прекъсна мислите му.

-Брато присъедини се към нас!- каза един от членовете на ганстерската банда на Хари, Луи. Стайлс стана от стола и последва синеокия. –Какво правеше?- попита го Луи.

-Не те засяга!- отвърна му Хари.

–Добре...имаме ли план?- Хари се обърна учудено към Луи.

-За кое Луи?- разсеяно попита Хари.

–За Уилсън.- щом чу името, къдрокосия се ядоса и заби юмрука си в стената, а Луи го издърпа.

–Този кучи син!-процеди през зъби Хари дишайки тежко –Ще си плати. Ще ме моли да го убия, ще вгорча живота му. Обещавам!

Mine (Bg fanfiction)Where stories live. Discover now