51. I've destroyed my flower

4.9K 349 60
                                    

51.

-...И така стигнах и до самоубийство.-завърши Хари докато Тина го гледаше с изражение, което Хари не можеше да разчете.-Знам, че сгреших, не е нужно да ме гледаш така.-смотолеви той, избягвайки погледа й.

-Как те гледам? Хари това е...това е...е не знам какво да кажа. Ти си я отвлякъл!? За да остане при теб си я заплашил и като за черешка на тортата си я и изнасилил?! Ама ти сериозно ли?!-каза тя шокирано, а той кимна тъжно, свеждайки поглед.

-Да, да и да.-отговори той виновно и погледна към нея.

-Какво си направил!?-Тина отказа да приеме думите му и единственото, което започна да прави е да му крещи.

-Няма да повтарям.-ядоса се Хари, заради тона на Тина. Тя млъкна и се опита да асимилира думите му.

Хари се изнерви допълнително и прокара пръсти през къдравата си коса.

-Няма ли да ми кажеш нещо?-проговори изведнъж той, а тя го погледна.

-Това, което си направил не е за похвала ама изобщо...-започна тя.

-Знам.-отвърна той, дърпайки косата си.

-Не ме прекъсвай!

-Добре, но...помогни ми! Не знам как да оправя това, което направих. Луи и Лиам ми говориха толкова много в колата и осъзнах, че са прави. Смъртта не е решение. Затова ги накарах да ме докарат при теб, защото не знам какво да направя...нуждая се от помощта ти, Тина. Тя трябва да се оправи, разбираш ли? Трябва да ми дадеш съвет или не знам какво ще правя, защото за първи път, а ти знаеш много добре, че не съм го правил...

-Кое?-отново го прекъсна тя.

-Молих се на Бог за нея, по дяволите! –каза той и се изправи като започна да обикаля стаята.

-Ти какво?-тя отново се изуми.-Не си го направил.-каза спокойно тя.

-Не те лъжа, погледни ме в очите...виждаш ли?-тя изведнъж се изправи и го прегърна, като с едната ръка започна да гали тила му.-Недей, тя прави така.

-О, Хари...-стисна го силно в прегръдката си.

-Помогни ми!-каза той с тъга.

-Нека седнем.-той кимна и седнаха на мекия диван.-Защо я отвлече? Ти не ми позволи да те прекъсвам, затова ще те питам сега и искам да ми отговаряш.

-Защото щом я видях изпитах нещо...нещо, което не знам как да обясня...видях очи изпълнени с невинност. Никога не съм виждал подобно нещо. От малък виждам само лицемери, мръсни същества, но не и това, което видях в нея. Пчеличка, която е изпълнена с щастие и доброта...На втората ни среща пред училището й, тя се съпротиви и тогава осъзнах, че я искам на всяка цена..изпитах собственост. Исках да бъде моя, без значение какво и колко ще ми коства.-сподели той, гледайки фигурката на масата.

Mine (Bg fanfiction)Место, где живут истории. Откройте их для себя