26.Fear, feelings and jealousy

5.1K 266 16
                                    

26.


Мачът на Хари започна. Флора уголеми очите си когато видя противника му, който имаше масивно тяло. Тя стисна палци и захапа устни от страх.

-Лиам...т-той е ог-громен!-прошепна тя, а Лиам се изсмя. Тя игнорира смеха му и погледна към ринга.


Тя гледаше мача като на някои сцени стискаше очите си от страх. Хари нанесе удар на противника му, който залитна назад. След което последваха още от ударите му. Окото на мъжа се наду и се затвори, а от устата му течеше кръв безспирно.

Флора се разплака и скри лицето си.

-Флора?-каза Лиам, който се обърна към нея.

-Ст-трах ме е!-тя погледна към ринга и видя, че от горната устна на Хари се стичаше кръв. Тя се изплаши още повече и стана.

-Къде?-но Лиам не получи отговор. Тя тръгна към изхода, а Лиам я догони. Флора излезе в полутъмния коридор и се разплака горчиво.-Флора къде си мислиш, че отиваш? Хари ще побеснее.

-А-аз...-тя не можеше да си поеме въздух от толкова сълзи.

-Дишай, спокойно!-тя се опита да го направи, но не можеше. Гледката на ринга не излизаше от ума й.

-Ела да отидем в съблекалнята на Хари!-Лиам я поведе натам без да чака отговор от нея.

Помогна й да седне и се настани до нея.-Ето и вода.-Флора пое в треперещите си ръце шишето вода и отпи малка глътка.

-Бла-агодаря!-той кимна и я погледна.

-Какво се случи? Защо се изплаши?

-Ло-шо ми е!-каза тя и сви очи, готова да повърне.

-Флора, не го прави!-каза Лиам и стана от стола.-Ето ти вода и не го прави!-той остави шишето и излезе от стаята. Флора преглътна и опита да вдиша въздух, който не й достигаше. Погледна към прозореца, чиито стъкла бяха мръсни, но въпреки това влизаше светлина. Тя стана и го отвори, поемайки си въздух.

-Къде е тя?-Флора чу ехото на Хари идващ извън стаята и след секунда тя се отвори.-Флора!-гледаше я с навъсени вежди. Тя отиде при него и го прегърна.-Защо излезе от залата?-попита я веднага той.

-Извин-нявай!-каза тя срещу стегнатите му гърди, по които имаше засъхнала кръв и пот.-Н-не м-мога да гле-дам ра-нени хора.

Mine (Bg fanfiction)Место, где живут истории. Откройте их для себя