Глава 75

533 48 9
                                    

„Какво?" – питам аз рязко, пренебрегвайки растящата му усмивка.

„Бих искал да се присъединя." – казва той. Пръстите му хващат долната част на тениската му и я издърпват през главата му, а той се пресяга зад мен да пусне душа.

„Не може просто да си вземем душ заедно. В къщата на баща ти сме и Лиам и Даниел може да се върнат всеки момент." Идеята да видя Хари чисто гол под душа ме смущава, но това е прекалено.

„Е, аз ще си взема един хубав душ докато ти стоиш там и наблюдаваш и премисляш." Дънките му са захвърлени на пода заедно с боксерките му и той минава покрай мен и пристъпва под течащата вода. Не осъзнавам, че го зяпам докато той не дръпва рязко завесата, скривайки перфектното си тяло, което изпивах с поглед.

„Не е ли прекрасно да си вземеш един горещ душ след дълъг ден?" Звукът на ласа му е променен от шума на течащата вода, но мога да чуя самодоволната му усмивка.

„Не бих могъл да знам, защото някакъв нахален гол младеж ми открадна душа." – изсумтявам аз, а той се засмива.

„Секси нахален гол младеж?" – пошегува се той. „Просто ела докато не е свършила топлата вода."

„Аз.." Иска ми се, но да си вземеш душ с някого е много интимно, прекалено интимно.

„Хайде, поживей малко. Само един душ е." – казва той и отваря завесата. „Моля те." Той се пресяга и очите ми изследват дългото му блестящо от водата тяло.

„Окай." – прошепвам аз и се събличам докато той наблюдава всяко мое движение. „Спри да зяпаш." – скастрям го аз и се преструвам на наранен, поставяйки ръката му върху сърцето му.

„В благородността ми ли се съмняваш?" – засмива се той и аз кимам бавно, опитвайки се да открия усмивката си.

„Обиден съм." Той протяга ръката си да ми помогне да стъпя при него. Не мога да повярвам, че правя това, да се къпя с него. Правя всичко възможно да се покрия с ръцете си докато го чакам да се премести от под душа.

„Странно ли е, че обожавам това, че все още те е срам от мен?" – казва той, премахвайки прикритието ми. Не казвам нищо, а той ме дърпа за ръката, за да ме премести под душа. Главата му се накланя надолу, за да намокри голото ми рамо.

„Мисля, че е привлекателно за мен това, че си толкова срамежлив и невинен и въпреки това ми позволяваш да правя мръсни неща с теб." Дъхът му е по-горещ от водата в ухото му. Мигам докато дланите му се плъзват по ръцете ми бавно, очите му изпивайки голото ми тяло.

After (Larry Stylinson), българска версияWhere stories live. Discover now