Глава 37

586 49 1
                                    

Хари се изтърколва от леглото и отива до гардероба. Отваря най-горното шкафче, взима чифт раирани бяло-синкави боксерки и ги задържа във въздуха пред себе си с отвратена физиономия.

„Какво?"- питам аз, опирам глава на лактите си и го поглеждам.

„Ужасни са." – казва той и аз се засмивам. Въпросът ми от одеве дали има дрехи в шкафовете или не е отговорен. Майката на Лиам и бащата на Хари трябва да са поръчали онлайн всички дрехи в стаята на Хари. Тъжно е наистина, че са напълнили стаята с дрехи с надеждата, че Хари ще се отбива от време на време.

„Не са толкова зле."- казвам му аз и той извърта очи. Съмнявам се, че нещо би стояло по добре от обичайните му черни боксерки, но отново, не мога да си представя каквото и да било да стои зле на Хари.

„Е, който проси не избира, ще се върна след минута." – казва той и излиза от стаята, носейки само мокрите си боксерки.

О, Боже, ами ако Лиам го види? Аз ще бъда унизен. Първото нещо, което трябва да направя на сутринта е да намеря Лиам и да му обясня хода на събитията. И какво ще му кажа? „Не е каквото изглежда, ние просто разговаряхме и след това се съгласих да остана за през нощта и някак си се озовах само по боксерки и му направих най-близкото нещо до чикия, което знам." Това звучи ужасно. Ще измисля нещо на сутринта. Полагам глава върху възглавницата и забивам поглед в тавана.

Обмислям да стана и да проверя телефона си докато Хари е в банята, но решавам да не го правя. Последното нещо, от което имам нужда в момента е да прочета някое съобщение от Натали.Тя сигурно се паникьосва, но наистина, стига да не казва на майка ми не ми пука толкова, колкото би трябвало. Ако трябва да съм напълно честен със себе си, не съм изпитвал същото към Натали откакто целунах Хари за първи път.

Знам, че обичам Натали, винаги съм я обичал, но наистина започвам да се замислям дали още я обичам като гадже и някой, с който бих прекарал живота си, или я обичам просто защото винаги е била човек, на когото винаги съм могъл да разчитам. Тя винаги е била насреща ми и на хартия ние сме идеални един за друг, но не мога да игнорирам начина, по който се чувствам, когато съм с Хари. Никога не съм изпитвал такива чувства преди. Не само сексуално, начина, по който той предизвиква пеперуди да запърхат в стомаха ми само като ме погледне, начина, по който се улавям отчаян да го зърна дори когато съм му бесен, и наистина начина, по който завладява мислите ми дори когато се опитвам да убедя себе си, че го мразя.

After (Larry Stylinson), българска версияWhere stories live. Discover now