32.

1.8K 157 7
                                    

'Velvet Odrea


Jaučiausi keistai jausdama Louis ranką spaudžiančią mano. Tačiau atrodo jis net neketino jos paleisti nepaisant to, jog mes esame prie klubo. Esu tikra, jog jam tai tiesiog nerūpėjo.

- Pasakysiu Elai, jog nedirbsi šiandien.- Louis tarė užrakindamas savo mašiną ir vesdamasis mane prie durų. Net jeigu žinojau, jog sulauksiu ne vieno žvilgsnio dėl to kaip arti jo esu ir dėl jo rankos, kuri laiko mano, net negalvojau apie atsitraukimą.

- Aš galiu dirbti.- atsidusau stengdamasi neatsilikti nuo jo kas buvo sudėtinga, nes Louis žingsnis buvo greitas ir aukštakulniai, kuriuos dėvėjau, nepadėjo. 

- Tu gali, bet to nedarysi.- jis tarė atidarydamas klubo duris ir praleisdamas mane pirmą.- Tu turi kokių nors kitų drabužių kambaryje?

- Man gerai ir taip, Louis.- atsidusau nors tiesiog nenorėjau pripažinti kaip stipriai nemėgstu šios suknelės ir juolab batų.

- Tačiau man blogai. Jeigu turi drabužių nueik ir persirenk, o jeigu ne nuvežiu tave į tavo namus.- jo žodžiai privertė susiraukti ir greitai papurtyti galvą. Tikrai nenorėjau vykti į "savo" namus, kurie priklausė Džeimsui. Nenoriu susidurti su juo net jeigu šalia būtų Louis, nes net tuo atveju viskas pasibaigtų blogai.

- To tikrai nebus.- tariau leisdama jam išgirsti baimę mano balse. Bijojau Džeimso ir nebijojau to pripažinti, kai prieš mane stovėjo Louis.

Jaučiausi kitaip su juo ir nežinojau kodėl, tačiau tikėjausi išsiaiškinti kodėl.

- Tau nereikia jo bijoti, nes jis neprisiartins prie tavęs, gerai?- atsitraukiau nuo jo linktelėdama ir apsisukdama. Net jeigu man patiko būti šalia jo jaučiausi nejaukiai tai darydama kai iš kito patalpos galo mus stebėjo kelios šokėjos, tarp jų ir Agata.

Priėjusi prie koridoriaus durų atidariau jas įeidama į vidų ir pereidama visų koridorių. Įkišau ranką į palto kišenę užčiuopdama raktą ir jį ištraukdama. Atrakinusi duris įėjau į vidų jas uždarydama po savęs bei nusimesdama paltą. Nusiavusi aukštakulnius nuėjau prie kabyklos, ant kurios kabėjo visi drabužiai, nusikabindama tuos, su kuriais atėjau vieną vakarą, tačiau išėjau su klubo apranga. Atitraukusi suknelės užtrauktuką leidau juodai medžiagai nukristi nuo mano kūno pasiimdama juodus džinsus ir juos užsitempdama kojomis. Pasiėmusi baltą palaidinę greitai ją užsidėjau prieidama prie veidrodžio ir atsistodama prieš jį. Pastebėjusi mėlynę ant savo skruosto, kuri buvo ryški ir puikiai matėsi, pasiėmiau reikalingas makiažo priemones ir pradėjau daryti tai kas buvo ganėtinai sudėtinga, nes makiažu nuolat pasirūpindavo Agata.

Vos baigusi apsiaviau tuos pačius juodus aukštakulnius, nes jie buvo vieninteliai, kuriuos turėjau čia, ir užsidėjau paltą.

Išėjusi iš kambario užrakinau jį ir raktą įsikišusi į kišenę grįžau koridoriumi prie durų. Atidariusi jas įėjau į pagrindinę klubo patalpą menkai susiraukdama dėl to kaip garsiai durys užsitrenkė. Rankas panardinusi kišenėse pradėjau eiti link baro, prie kurio buvo Louis. Jam atsisukus į mane pamačiau kelis lapus jo rankose.

- Tau nereikia jaudintis dėl pinigų ir darbo.- jis tarė pilnai atsisukdamas į mane. Louis žodžiai privertė menkai susiraukti. Žinojau, jog jeigu nedirbsiu neteksiu darbo ir pinigų, kurių man reikia. 

- Ką tai reiškia?- paklausiau pažvelgdama į lapus, kurie buvo jo rankoje. Jie buvo pilnai prirašyti ir aš nesivarginau mėginti įžiūrėti kas ten parašyta, nes tai pareikalautų per daug pastangų.

- Aš oficialus klubo savininkas. Tad tau nereikės dirbti, bet tu vis tiek gausi pinigus.- jo žodžiai nustebino. Nors man reikėjo pinigų tikrai nenorėjau imti jų už nieką. Jeigu nedirsiu neketinu imti ir pinigų. 

ᵥₑₗᵥₑₜ.Where stories live. Discover now