26.

1.6K 151 11
                                    

'Louis Tomlinson


Vienintelis dalykas, kurį jaučiau vos įžengęs į savo paties kabinetą, buvo šokas. Nejaučiau nei baimės, jog Ala prisigalvojusi visko ir iškėlusi isteriją paliks mane ar jaudulio kaip turėčiau pasiteisinti jai ką mano kabinete veikia kita mergina. Jaučiau šoką, nes neturėjau nė menkiausios idėjos ką prakeikta blondinė čia veikia, kai visą dieną planavau ką papasakosiu Velvet ir galvojau apie ją.

- Louis.- Alla tarė vos užtrenkiau duris po savęs ir praėjau pro jas abi padėdamas vienkartinį kavos puodelį ant stalo bei apsisukdamas. Mano žvilgsnis inkstintyviai nukrypo prie tamsiaplaukės, kuri laikė rankas sukryžiuotas ties krūtine ir žvelgė žemyn. Ji jautėsi nejaukiai ir aš žinojau, jog padarysiu bet ką, kad išvaryti Alą iš čia. Nenorėjau, jog Velvet nusisuktų nuo manęs. Žinau, jog ji gali pagalvoti, kad yra kalta dėl to kas vyksta tarp manęs su Ala.

Nors iš tiesų dėl to yra kalta tik įkyri blondinė, kuri nustojo mane mylėjusi vos praturtėjau. Tuomet jai parūpo mano pinigai ir tai nepasikeitė iki šiol.

- Kokio velnio tu čia?- pažvelgiau į blondinę stebėdamas kaip ji susiraukia kas privertė pavartyti akis.

- Ką? Louis tu juokauji, tiesa? Aš tavo sužadėtinė. Manau tu turėtum klausti tos kekšės ką ji čia veikia.- susiraukiau vos išgirdęs jos žodžius.

- Nedrįsk jos taip vadinti.- tariau stebėdamas kaip ji pasimeta ir žengia link manęs kas privertė rankas susikryžiuoti ties krūtine.- Ir nešdinkis iš čia. Pasikalbėsime namuose.

- Tu negali išvaryti manęs. Ypač po to, kai vakar nepasirodei visą naktį.- ji tarė man galint suprasti, jog ji ketina iškelti didžiulę sceną dėl to, tačiau negaliu jai to leisti ypač, kai čia yra Velvet.

- Pasikalbėsime namuose.- stebėjau kaip ji pažvelgia į mane piktu žvilgsniu prieš apsisukdama ir išeidama iš kabineto. Susiraukiau vos ji garsiai užtrenkė duris po savęs ir pažvelgiau į Velvet, kuri nuleido rankas ir pakėlė akis.

- Taip negerai. Turiu omenyje ji tavo sužadėtinė ir tu ją išvarei.- ji greitai tarė priversdama mane atsidusti.

- Ji man nesvarbi ir aš visuomet pasirinkčiau tave, o ne ją.- stebėjau kaip Velvet papurto galvą atsidusdama ir viena ranka perbraukdama per plaukus.

- Ne, Louis. Jaučiuosi kalta dėl to, jog ju ją išvarei.- ji sumurmėjo, kai aš nusišypsojau apsisukdamas ir paimdamas kavos puodelį.

- Tau nereikia jaustis taip. Ypač po to ką ketinu tau papasakoti.- atsitraukiau nuo stalo ir pažvelgiau į ją.- Atsisėsk.- tariau akimis parodydamas į kėdę, prie kurios stovėjau. Galėjau girdėti tamsiaplaukės atodūsį jai priėjus prie jos ir atsisėdus.

Vos jai užsikėlus koją ant kojos net nenorėdamas to nužvelgiau jos kojas, kurias atidengė paltas jai atsisegus jį. Vos supratęs ką darau papurčiau galvą apsisukdamas ir apeidamas stalą bei atsisėsdamas ant savo kėdės.

- Tikiuosi, jog tu neketini užtrukti ilgai, nes po daugiausiai valandos turiu būti klube.- ji tarė priversdama mane pakelti akis. Jos paltas buvo prasegtas, tad galėjau matyti trumpą, juodą suknelę, kurią ji dėvėjo. Ji turėjo užtrauktuką per visą savo ilgą priekyje ir tai viskas ką galėjau matyti.

- Tai užtruks daugiausiai dvidešimt minučių ir tuomet aš nuvešiu tave į klubą.- tariau padėdamas kavos puodelį bei pažvelgdamas į pradėjusį šviesti telefono ekraną. Vos pastebėjęs vieno iš mano nemėgiamiausių žmonių numerį atmečiau skambutį. Ala jau sugebėjo pasiskūžūsti savo tėvui kas reiškė, jog neteksiu bankų Ispanijoje ir Portugalijoje. Tikrai neketinu atsiprašinėti jos už nieką ko ji tikrai norės. Man pabodo tai, jog ji nuolat leidžia mano pinigus, kai viskas ką iš jos gaunu tai tiesiog isterijos ir skandalai.

ᵥₑₗᵥₑₜ.Where stories live. Discover now